Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek normális dolog az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek normális dolog az ha párunk akivel élünk tartja a kapcsolatot az exével?

Figyelt kérdés
Nem tagadom hogy féltékeny tipus vagyok,de ok nélkül nem szoktam patáliát csapni!A párommal 5 éve vagyunk együtt a fent említett exét jól ismerem hisz egy helyen dolgoztunk mindannyian!Amikor megismertem a párom ,tudtam hogy az exével barátok de ez nem is zavart még akkor annyira!Együtt voltak évekig aztán szétmentek majd nemsokkal azelőtt hogy engem megismert ismét az ágyig melengették a kapcsolatot amit persze tagadott én abban a tudatban voltam hogy ők tényleg csak barátok,de aztán minden kiderült!Azt mondta hogy amikor engem megismert megszakított vele minden kapcsolatot ,de a csaj továbbra is járt a nyakára,szóvá tettem hogy ez nekem nem tetszik aztán az ex eltűnt,legalább is én így gondoltam!A párom hazudott nekem évekig arról hogy tartják a kapcsolatot ,csak hogy kiderült hogy igen is beszélgetnek SMS-nek,emailezgetnek stb.Meg is érteném hisz egy helyen dolgoztak,csak azt nem értem hogy miért kellett titkolni?!Ha szóba jön az ex vérig sértődik és úgy védi mintha aranyból lenne,ez normális?!Vagy csak tényleg én fújom fel?
2017. nov. 8. 21:32
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Szerintem ez hülyeség,senkit nem lehet kényszeríteni semmire,én nem balhéztam azért mert beszélnek csak akkor jegyeztem meg a dolgot,amikor kezdtek eldurvulni a dolgok köztük.Itt a nyálas emailekre gondolok például fotókkal stb.Nekem sem férhet minden bele,mint ahogy más embereknek más nem fér bele.
2017. nov. 9. 06:42
 12/15 anonim ***** válasza:

Így van, van akinek az is belefér, hogy nyitott vagy ilyesmi kapcsolatban a másik mással szexel, van akinek az sem fér bele, hogy képeket küld bensőséges levélben. Ezt jó lett volna az elején tisztázni, bár tény utólag könnyű okosnak lenni, most már benne vagy. De tudtál róla, hogy barátok, mikor összejöttél vele, tehát nagy meglepetésként nem ért.

Miért nem inkább azzal foglalkozol, hogy milyen a ti kettőtök kapcsolata?

Ha az nem jó, akkor az a baj, mindegy mi van az exel.

Ha nagyon is jó, tökéletes, boldog kapcsolatban vagytok, - vagy az lenne, ha nem féltékenykednél -, akkor pedig magaddal foglalkozz, mert ebben az esetben a féltékenységed valójában a te saját bizonytalanságodat, félelmeidet tükrözi.

Én több nővel is jóban vagyok, az utóbbi 2 évben már két nőből ábrándultam ki hasonló, alaptalan féltékenykedésük miatt.

2017. nov. 9. 07:22
 13/15 A kérdező kommentje:
Akkor is ez lenne a véleményed ha a barátnőd csinálná ugyanezt?Titkolná és ha szóvá tennéd,leharapná a fejed?!Vagy csak nektek hapsiknak teljesen természetes ez?!
2017. nov. 9. 08:47
 14/15 anonim ***** válasza:
Nálunk nagyon más a helyzet, és nem vagyok monogám. Ha titkolna bármit, akkor nagyot csalódnék, és valószínűleg szakítanék. Csakhogy nincs miért titkolóznia, mert már az elején megbeszéltük, hogy randizhat mással is, de az őszinteség nagyon fontos. De ő meg inkább monogám, úgyhogy az elmúlt fél évben egyikünk sem randizott mással, ő egyszer leszervezte, mondtam neki, hogy érezze jól magát, de aztán utolsó pillanatban lemondta.
2017. nov. 9. 10:41
 15/15 anonim ***** válasza:

Mivel hazudott így gáz.

Párom is néha beszélget az exével - akivel jóban váltak el, de együtt nem tudtak működni, mert nagyon különböztek -, engem nem zavar.

Velem él, külföldön, mit izgasson, és szerintem sokkal jobb, mintha gyűlölné őt.

2017. nov. 9. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!