Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm észrevette hogy gyakran nézegetek egy terméket és megtudtam hogy megakarja venni nekem. Hogyan akadályozhatnám meg (drága dolog)?
Egy 120 ezer forintos karóráról van szó! Többször megnyitva maradt a tabletemen. Plusz észrevette hogy a kirakatokban is gyakran nézek meg ilyesmiket.
Az igazság hogy én minimálbért keresek, hónap végén a magas albérletárak miatt nem marad semmim, csak álmodozhatok bármiről. Ha spórolni tudok kicsit akkor elviszem inkább őt moziba vagy étterembe. Így is ég a pof@m hogy nem tudom elvinni egy hétvégre sehova vagy egy nyaralásra.
Ő jobban keres, 200 körül. Most kapott karácsonyi prémiumot és félek tőle hogy megfogja venni nekem ezt a drága kacatot! Attól hogy nézegetem még nem akarom igazából megvenni! Már mondtam neki hogy ne vegye meg, de szerintem csak terel!
Mit tudnék tenni? Inkább nekem kéne drága ajándékokat venni neki, nem fordítva!
De ha már mondtad neki,hogy ne vegye meg akkor majd ő eldönti,hogy megvegye-e.
Inkább örűlj,hogy olyan ajándékot kapsz ami tetszik. És ha van rá pénze miért ne venné meg?
Vagy az is lehet,hogy mondtad neki,hogy ne vegye meg és ő nem is fogja,te meg itt izgulsz :)
Hát figyelj csak mi 5 éve kínlódunk ezzel a "problémával" a párommal. Mindketten utáljuk, ha költ ránk a másik, de szeretnénk a másikra költeni. Szóval ördögi kör. Igazából rájött már párom az évek alatt, hogy hiába vesz nekem drága dolgot, mert nem fogok neki örülni, inkább megsértődök rajta. Én meg aszért nem veszek már neki nagy dolgot, mert akkor másnap ő is vesz nekem valamit.
Ülj le vele beszélgetni, és kérd meg szépen, hogy ne vegye meg neked, mert nincs rá szükséged és rosszul éreznéd csak magad miatta.
Irigyellek. Én meztelen nőket szoktam nézegetni, mégse vesz nekem egyet az asszony. :(
34/F
Utolsó! Nem hasznos a válaszod a kérdés szempontjából de nagyon frappáns, tetszik :)!
Ha ennyire nézeteged (többször megnyitva maradt a tableten, kirakatokban az üvegre tapadva epekedsz), akkor benned van a cél, hogy szeretnéd.
Az ő pénze, és ha szeretné, akkor úgyis megveszi, figyelmességből venné meg, nem azért mert rászorulnál...
Ha valóban nem akarod az ajándékot, akkor beszélj vele és kérd meg, hogy ne vegye meg.
Mond meg beku nyugidtan hogy nézegeted azt at órát és láttad hogy ő kiszúrta. Mond neg neki hogy nehify eszébe jusson megvenni
Vagy mond azt hogy 2 lány 1 pasi felállást töbször nézel csak azt még nem szúrta ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!