Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legdurvább dolog amit megbocsátottál a párodnak?
A szívemre teszem a kezem, és lassan 5 év alatti kapcsolatban, nem tudok mit mondani.
Vicc nélkül, csak ilyet tudnék: a frissen felmosott padlóra bejött cipővel...de ennyi, meg megette az utolsó szelet sütit.
Megcsalt. Egy férfival. Azt mondta, részeg volt és csak ki akarta próbálni. Hosszú, nehéz hetek után békültünk ki.
26/L
Olyan durva dolgokat még nem éltünk meg, de ha legdurvább kell, akkor
pl. úgy ette a morzsás kaját, hogy tányér nélkül flangált a frissen porszívózott padlón.
Az elektromos borotva használata után eltakarított a füriben - elmondása szerint, de én mégis találtam egy-egy szőrszálat a polcon lévő alapozóm kupakjánál a menetben :D. Ez engem mindig kikészít, de nem ölök érte, persze.
Úgy hívta át a szomszéd barátunkat, hogy én pizsamában voltam még a lakásban. Sőt, előfordult, hogy úgy hívott át barátokat, hogy én még nem tudtam kitakarítani :(. Nem szeretem, ha úgy fogadunk valakit, hogy nincsen rend :D.
Ezek a mai napig megtörténnek velünk otthon, de már csak nevetek rajta :D...fejlődtem azóta annyit, hogy ezek ne legyenek vérnyomásnövelő problémák :D.
Megbocsátottam neki, hogy kétszer is szakított velem. Hogy az egy hetes nyaralás alatt a baráti társasága előtt szinte levegőnek nézett. Hogy azt hazudta, volt egy másik csajjal, amikor nem voltunk együtt (mondjuk máig talány, tényleg hazugság volt-e). Hogy bunkó módon beszólt nekem néha-néha a kapcsolatunk alatt.
Biztos van még, de hirtelen ennyi jut eszembe. Szerencsére már nem vagyunk együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!