Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire gondolnál, ha így viselkedne a párod?
Én is voltam ilyen helyzetben. Mindenre ráfogta, pénzügyek, munka, szülők... közben meg már az volt a baja hogy megismert egy másik lányt és vacillált a szakításon, mint utóbb kiderült.
Valahogy beszéljetek erről, ennek semmi értelme, még ha véletlen nem is szakítani akarna.
Azt, hogy ha ennyire kapaszkodik belém, akkor ugyan bökje már ki, mert odébb állok, oszt' eldől.
Nem bírom az ilyen kommunikációképtelen nyomorosokat, akik csak lehúzzák az embert lelkileg, de a megoldást aaaazt lehetetlenné teszik a nagy titkolózásukkal.
Ha annyira "semmi közöm hozzá", hogy el se mondja... hát akkor legyen szíves, oszt' óggya meg maga, de ne terhelje vele a másikat fölöslegesen.
Nekem fél évvel ezelőtt ugyanígy viselkedett, az azóta már volt párom... Hetekig ment ez az őrlődés, nem volt hajlandó elmondani mi bántja, mindig csak annyit kaptam meg, hogy gondjai vannak és nem akar terhelni, ezért nem mondja el. Pedig együtt éltünk, mindig mindent megbeszéltük, úgyhogy emiatt nagyon is esélyes volt az, hogy esetleg megcsalt vagy szakítani akar. Mondanom sem kell, hogy teljesen tönkretett az, hogy láttam, hogy szenved, de nem engedi, hogy segítsek neki. Végül nagy nehezen, ultimátumot adva és biztatva, hogyha megcsalt, azt is mondja el, nem fogok balhézni, de tudnom kell, mi a baja. Végül így sikerült kiszednem belőle azt, hogy ugyan nem volt hűtlen, de már nem velem képzeli el a jövőjét és van más nő is a képben. Az őrlődés pedig gondolom amiatt volt, mert nem tudta feladja-e ezt a biztos, 3,5 éves kapcsolatot egy bizonytalanért...
Remélem nálatok nem ez lesz, mindenesetre valahogy próbáld meg kiszedni belőle, mert te is rá fogsz erre menni.
Köszönöm!
Ezeket meg sem kellett tőle kérdeznem, mert önmagától mondta el, hogy mielőtt elkezdenék kombinálni, nyugodt lehetek afelől, hogy nincs más nő a képben és hogy a kapcsolatunkkal minden rendben van, nem ilyen jellegű a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!