Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távkapcsolatban élők (külföld-Mo. ), tudnátok segíteni?
Ezt miért velünk akarod tisztázni?
Ha a barátod nem hajlandó rendbe tenni a lakást, akkor maradj itthon.
De azért két embernek két szóba elég kellene, hogy legyen, mindenkinek egy.
Az meg, hoyg azért él eldugult lefolyóval, mert nem tudja rendezni a tulajjal - ilyen emberrel nem érdemes kezdeni. Egyrészt házilag is sokat lehet csinálni a dugulás ellen, de ha már késö, akkor kihív egy szerelöt, megjavíttatja és utána a számlát benyújtja a tulajnak, habár egy ilyen nem kerül vagyonokba, az régen rossz, ha ennyit sem tud valaki kifizetni.
En jelenleg ketlaki vagyok a ket orszag kozott, egyetem miatt ingazom, tehat felig mar egyutt lakunk, de ilyen dolgokkal soha nem szembesultem (bar oszinten nem tudom, hogy ramernem-e bizni magamat egy olyan ferfira, aki a lakasaban egy dugulaselharitast nem tud elintezni - mert akarmennyire is egyedul akarod intezni a dolgaid, az elso idokben egy dugulasnal sokkal komolyabb dolgokban is teljesen ki leszel szolgaltatva, amig nem indul be a te sajat eleted a sajat dolgaiddal). Nalunk amint parom bekoltozott meg volt a sajat gardrobom, sajat furdom, sajat polcaim, amit csak akartam, nemhogy meg egy szekrenyert is konyorogni kelljen...
Nem varsz el semmit lenyegeben, csak elheto korulmenyeket, ami eleg alap...
#1: Köszi szépen a válaszodat.
Teljesen egyetértek veled, én is úgy gondolom, mindenkinek egy szoba első körben.
A dugulással kapcsolatban is azt javasoltam neki, amit írtál, de nem rendezte el, pedig nagyon undorító.
Hívjon már ki egy szerelőt. A duguláselhárítás 15 ezer, ott is hasonló árban lehet.
Egy szekrényben meg tegyen rendet és csináljon helyet neked. Te mész ki, te adod fel az életed, ennyi a minimum, amit meg kéne tennie.
Ja, és amíg nincs munkád, ne fizess bele a lakbérbe, azt nélküled is fizeti, csak a rezsibe. Utána már persze közösen.
Nekem nagyon nem úgy tűnik, hogy annyira várna rád.
Azt mondja, valami falat is kellene bontani hozzá. Teljesen mindegy amúgy, már nekem sincs sok kedvem ehhez az egészhez. Férfi létére nem tudja elintézni a dugulást hónapok óta. Elvileg heteken belül költöznék, de minden ugyanúgy van, ahogy eddig. Ez egyik szoba pl. tele van régi családi képekkel, meg személyes tárgyakkal a falon. Ja, és nem dolgozott másfél hónapig, szóval ideje lett volna rá...
Belgium az ország, jól beszélek franciául igen.
(Bár angol a fő nyelv nekem)
De akkor miért vagy vele?
Így ne költözz, láthatólag minden porcikád tiltakozik ellene, de akkor nagyon gondold át, mit akarsz ettől a dologtól.
Én fél év után költöztem, de szekrényem még mindig nincs, ugyanis nem létezik itt fekete színben szekrény, ami befér a másik és a fal közé.
És? Van egy komódom, meg a párom szekrényének akasztós része.
Kevés, de ez nekem annyira sokadlagos szempont, a lényeg, hogy együtt legyek vele és ne 3 hetente talákozzunk csak pár napra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!