Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Távkapcsolatban élők (külföld-...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Távkapcsolatban élők (külföld-Mo. ), tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés
Egy év után döntöttünk úgy a barátommal, hogy összeköltözünk, megszüntetjük a távkapcsolatot. Mivel én alapból rugalmasabb típus vagyok, meg amúgy is éltem már abban az országban korábban, én megyek ki. (Ha ő nem lenne ott, eszembe nem jutna visszamenni.) Kicsit szükségem lenne arra, hogy érezzem, vár rám. A munkakeresés amúgy is kihívás lesz, egyedül intézem. Egy két (kisebb) szobás lakásban él, amiben nem tudom, hogy csinál majd helyet nekem (nyilván együtt fogjuk fizetni). Jó lenne, ha nem azzal kellene kezdeni, hogy hol lesznek a ruháim (mondjuk nincs sok) stb. Még korábban említette, hogy vesz szekrényt, de aztán nem történt semmi. A fürdőben hónapok óta dugulás van, nem lehet normálisan használni a mosdót (Nem tudta elrendezni a tulajjal) Akik voltak már hasonló helyzetben, mit gondoltok, én várok el túl sokat? Köszönöm szépen.
2017. nov. 16. 11:25
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Ezt miért velünk akarod tisztázni?

Ha a barátod nem hajlandó rendbe tenni a lakást, akkor maradj itthon.

De azért két embernek két szóba elég kellene, hogy legyen, mindenkinek egy.

Az meg, hoyg azért él eldugult lefolyóval, mert nem tudja rendezni a tulajjal - ilyen emberrel nem érdemes kezdeni. Egyrészt házilag is sokat lehet csinálni a dugulás ellen, de ha már késö, akkor kihív egy szerelöt, megjavíttatja és utána a számlát benyújtja a tulajnak, habár egy ilyen nem kerül vagyonokba, az régen rossz, ha ennyit sem tud valaki kifizetni.

2017. nov. 16. 11:38
 2/17 anonim ***** válasza:
66%

En jelenleg ketlaki vagyok a ket orszag kozott, egyetem miatt ingazom, tehat felig mar egyutt lakunk, de ilyen dolgokkal soha nem szembesultem (bar oszinten nem tudom, hogy ramernem-e bizni magamat egy olyan ferfira, aki a lakasaban egy dugulaselharitast nem tud elintezni - mert akarmennyire is egyedul akarod intezni a dolgaid, az elso idokben egy dugulasnal sokkal komolyabb dolgokban is teljesen ki leszel szolgaltatva, amig nem indul be a te sajat eleted a sajat dolgaiddal). Nalunk amint parom bekoltozott meg volt a sajat gardrobom, sajat furdom, sajat polcaim, amit csak akartam, nemhogy meg egy szekrenyert is konyorogni kelljen...

Nem varsz el semmit lenyegeben, csak elheto korulmenyeket, ami eleg alap...

2017. nov. 16. 11:41
 3/17 A kérdező kommentje:

#1: Köszi szépen a válaszodat.

Teljesen egyetértek veled, én is úgy gondolom, mindenkinek egy szoba első körben.

A dugulással kapcsolatban is azt javasoltam neki, amit írtál, de nem rendezte el, pedig nagyon undorító.

2017. nov. 16. 11:42
 4/17 anonim ***** válasza:

Hívjon már ki egy szerelőt. A duguláselhárítás 15 ezer, ott is hasonló árban lehet.

Egy szekrényben meg tegyen rendet és csináljon helyet neked. Te mész ki, te adod fel az életed, ennyi a minimum, amit meg kéne tennie.

Ja, és amíg nincs munkád, ne fizess bele a lakbérbe, azt nélküled is fizeti, csak a rezsibe. Utána már persze közösen.

Nekem nagyon nem úgy tűnik, hogy annyira várna rád.

2017. nov. 16. 11:44
 5/17 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, ez megerősített abban, amit sejtettem valahol. Nem igazán vár rám.
2017. nov. 16. 11:52
 6/17 anonim ***** válasza:
Annó, míg albérletben lakatm, nálam is volt dugulás. Kihavtam egy szerelőt. kértem számlát, átadtam a lakástulajnak. Mit nem lehet ezen hónapokig nem elintézni?
2017. nov. 16. 12:23
 7/17 A kérdező kommentje:

Azt mondja, valami falat is kellene bontani hozzá. Teljesen mindegy amúgy, már nekem sincs sok kedvem ehhez az egészhez. Férfi létére nem tudja elintézni a dugulást hónapok óta. Elvileg heteken belül költöznék, de minden ugyanúgy van, ahogy eddig. Ez egyik szoba pl. tele van régi családi képekkel, meg személyes tárgyakkal a falon. Ja, és nem dolgozott másfél hónapig, szóval ideje lett volna rá...

2017. nov. 16. 12:44
 8/17 anonim ***** válasza:
Melyik országról van szó egyébként? Te beszéled annyira a nyelvet, hogy elintézz akár ilyesmiket is egyedül?
2017. nov. 16. 12:53
 9/17 A kérdező kommentje:

Belgium az ország, jól beszélek franciául igen.

(Bár angol a fő nyelv nekem)

2017. nov. 16. 12:57
 10/17 anonim ***** válasza:

De akkor miért vagy vele?

Így ne költözz, láthatólag minden porcikád tiltakozik ellene, de akkor nagyon gondold át, mit akarsz ettől a dologtól.

Én fél év után költöztem, de szekrényem még mindig nincs, ugyanis nem létezik itt fekete színben szekrény, ami befér a másik és a fal közé.

És? Van egy komódom, meg a párom szekrényének akasztós része.

Kevés, de ez nekem annyira sokadlagos szempont, a lényeg, hogy együtt legyek vele és ne 3 hetente talákozzunk csak pár napra.

2017. nov. 16. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!