Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Összejönnétek egy olyan lánnyal, aki most pályakezdő és éjjel-nappal dolgozik, csak aludni megy haza szinte?
Hát az randizni mondjuk elég. És ennyi.
Gondolom csak vannak barátaid is, meg családod, meg hobbid, szóval még ezt az időt, amit írtál, se tudnád a párodra fordítani.
Keress olyat, akinek elég valami laza, "néha találkozunk dugni" jellegű kapcsolat, esetleg barátság extrákkal.
Nálunk a párommal mindkettőnknek fontos a karrierje és a tanulmányai is, így nincs azzal gond, ha valaki éppen sokat tanul vagy dolgozik. Mondjuk sokkal könnyebb úgy megoldani, ha összeköltöztök, és akkor a legrosszab esetben esténként és reggelente látjátok egymást. Tudatosan kell rá figyelni, hogy tudjatok minőségi időt tölteni együtt, és ne menjen a munka a kapcsolat rovására.
Szerintem keress olyat, akinek a tiédhaz hasonló életstílusa és céljai vannak, nagyon jó, amikor tudjátok egymást támogatni :)
én bevállalnám, okok:
-én is ezt csináltam
-két hét után kitalálnék egy jobb munkát,
hogy ne hajtsa szét magát
-szeretnék családot
-nincs mindennapos x óra beszélgetés
igényem,
-szeretem ha valaki gondolkodik a jövőn
-szimpi aki tud/akar keményen dolgozni
24
Nem.
minek, ha maximum vasárnap lehetnék együtt vele.
Akkor vállaljon kevesebb melót, és fizessenek felesbe (rezsi, etc.), de nekem nem férne bele, hogy h-sz dolgozik, vasárnap meg alszik vagy zombul.
# 10
Ha így van, akkor eltúlzott a fenti kérdésed.
Tévednék?
Jobbára így dolgoznak sokan...reggel el, délután haza s hétvége szabad.
Hol itt a gond?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!