Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom Éjjel-nappal Budapestet, Szulejmánt, és Való Világot néz. Nem bírom!?
Figyelt kérdés
Pont az esti összebújós időnkben megy az ÉNB. Nekem nem tetszik! Mindig veszekszenek! Olyan mintha vendégeket hívnék a lakásba,csak hogy a fülünk hallatára veszekedjenek(!) Most láttam az előzetesét,a mai különösen gáz lesz... Mit tegyek? 😞2016. nov. 8. 20:07
1/16 anonim válasza:
Jelentkezzetek a sorozatba szereplőnek, mindketten.
2/16 anonim válasza:
Tölts le értelmes sorozatokat és mutasd meg a párodnak, hogy a magyar kereskedelmi tv közéletén kívül vannak ám igényes és nem agysejtpusztító sorozatok is.
Mikor ezek a szutykok kezdődnének, akkor pedig berakod a dvd lejátszóba az általad választott sorozatot.
Más esetben válás
3/16 anonim válasza:
Minek nézed vele? Én kimennék a szobából, ő meg nézze magábn az ilyen vackokat.
4/16 anonim válasza:
Miért vagy olyan lánnyal, akinek ennyi az értelmi szintje, hogy ilyen sz..rokat néz?
5/16 anonim válasza:
Főzz, takaríts ki, olvass, hallgass zenét....
6/16 anonim válasza:
eljárnék haverozni, aztán csajokkal...aztán meg majd csak lép ha nem akar elveszteni...
8/16 anonim válasza:
Kibirod nem? Ha nem ak menj gépezni v ha van másik tv nézz valamit,esetleg telon azt dugd be a füled ak legalább öszetudsz bujni vele.
9/16 anonim válasza:
Egyezzetek meg !Egyszer kétszer a pàrod is kihagyhatja a szulejmànt meg a többit nem hal bele !Én is kihagyom pàrszor a kedvenc sorozatomat és akkor filmezünk vagy sorozatot nézünk !Ha nem teszi ezt meg érted akkor hagy ott sztem akkor téleg semmi értelme !
10/16 anonim válasza:
Én olyan mélyen kiábrándulnék a pasimból ha ilyeneket nézne, hogy nem lenne kérdés a következő lépés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!