Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom megnéz másokat modell létemre, miért?
Nagyon nagy a szerelem köztünk, tényleg ő jelenti a mindent nekem, de egy pár hete elkezdett más lányok után nézni, pedig modell vagyok, illetve mindenben egyetértünk, egyszóval szinte tökéletesek vagyunk egymás számára és hosszú távra terveznénk, csak nagyon rosszul esik hogy úgy viselkedik mint ha ott sem lennék mellette.
19/nő
Modellként sokan hódolnak a szépséged előtt és biztos sok olyan megjegyzést kapsz ami jólesik neked.
A férfiak is szeretik ha a férfiasságuk és a lelkül ugyanilyen ápolást kap. Mert hogy a férfi is ember.
Az elbizonytalanodás egy modell mellett szörnyű kín egy férfi számára.
Régebben egy Dove modellel jártam és még ja az RTL klub folyosóján kézen fogva is mentünk végig akkor is leszólították rendezők meg rólam tudomást sem véve ajánlatokat tettek neki.
Például, hogy akar-e egy fotózáson részt venni ennyi meg annyi pénzért és nem baj-e ha meztelenül és hideg vízben kell modellt állnia, hogy szépek legyenek a mellei...stb.
Ami engem nagyon zavart, hogy ő nem mondott az ilyen "embereknek" rögtön nemet, mert jólesett neki és én kevésnek éreztem magam neki és soha nem biztosított arról, hogy én vagyok a mindene.
A legátlátszóbb "munka ajánlatokat kapta rendszeresen így.
Tényleg tetőtől talpig tökéletes volt testileg. De a poklok poklát állja ki egy férfi ilyenkor, mivel a test szépsége messze nem elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!