Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom megnéz másokat modell létemre, miért?
Figyelt kérdés
Nagyon nagy a szerelem köztünk, tényleg ő jelenti a mindent nekem, de egy pár hete elkezdett más lányok után nézni, pedig modell vagyok, illetve mindenben egyetértünk, egyszóval szinte tökéletesek vagyunk egymás számára és hosszú távra terveznénk, csak nagyon rosszul esik hogy úgy viselkedik mint ha ott sem lennék mellette.
19/nő
2017. nov. 14. 13:19
11/21 anonim válasza:
Amilyen modellek vannak manapság, nem csodálom, hogy nézelődik.
12/21 anonim válasza:
Valahol hallottam, talán egy filmben, hogy valahol valaki már szörnyen unja, hogy minden este Jessica Albát kell megdugnia. Amíg csak a szemével keres változatosságot, addig nincs baj.
13/21 anonim válasza:
Tudod az a helyzet, hogy a " legjobb" nőket is unják sokszor otthon, pedig amúgy a fél világ mit nem adna értük. Szóval a te párkapcsolatodra is igaz, hogy olyan, mint a bicikli, ha nem tekerik, eldől. Önismeret...nézz magadba, magatokba.
14/21 anonim válasza:
Szerinted aki nem modell rá se lehet nézni?Képzeld rengeteg férfinek pont a nem modell lányok tetszenek.A párod nem vak...miért ne nézelődhetne?Mi a párommal simán kibeszéljük kinek ki tetszik.
15/21 anonim válasza:
tudod hogy "mongyák"... hűséget fogadtunk, nem vakságot ^^
16/21 Csiß válasza:
Hűséget fogadott, nem vakságot :)
18/21 anonim válasza:
Modell, azaz 45 kiló a 175 centihez? Mert akkor megértem, hogy megnéz másokat. :)
19/21 anonim válasza:
Az, hogy modell vagy az mire garancia? :D vagy ez valami pozitív tulajdonság ami miatt mindenkinél jobb vagy? Kb 50 olyan csaj jön szembe az utcán velem naponta aki nem modell, de gyönyörű.
Ha a másiknak szebb az arca, jobb a feneke, nagyobb a melle akkor cseszheted, hogy modell vagy. ;)
Nem mellesleg nekem nagyon nem tetszik a stílusod, kicsit egoista vagy.
20/21 anonim válasza:
Rengeteget kell még tanulj, testvérem.
Tanuljatok.
Beszéljetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!