Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Nektek mekkora gond lenne az, ha egy férfi szinte sosem néz TV-t, különös tekintettel a mai sorozatokra?
A legtöbb nő néz mindenféle sorozatot, Trónok harca és társai. Én férfiként a TV-t legfeljebb csak este lefekvésnél kapcsolom be egy 30 percre, akkor is NatGeo, Spektrum, Discovery megy. Abszolút nem nézek sorozatokat, inkább csak filmeket, azok közül is a drámákat, true story-kat, életrajzi filmeket, művészfilmeket, dokukat. Számomra visszataszító, ha egy nőnek a sorozatnézés a hobbija. Unalmas, egyszerű nőnek tartom az ilyeneket.
Mennyire lenne gáz nálatok ismerkedésnél, ha egy férfi nem fújná kívülről, sőt azt sem tudná, hogy mi fán terem pl. ez a sokak által is hypeolt Trónok harca stb. Azt hallottam, hogy sok az öldöklés, szex benne. Ezeket kell belerakni egy sorozatba? Nem értem a világot. :D
Kort is!!!
Én is csak ezeket a csatornákat nézem, és párom is.
Szerintem mindenki így tesz, aki kicsit is értelmes.
Én nem is nézek tv-t, szóval nekem aztán nem gond. Kb. hetente egyszer kapcsolom be, ha tudom, hogy valami jó film fog menni, különben nem.
"Számomra visszataszító, ha egy nőnek a sorozatnézés a hobbija. Unalmas, egyszerű nőnek tartom az ilyeneket."
Jó, azért ne is általánosítsunk. Párom néz 1-2 sorozatot, amiket nekem is megmutatott, és tetszettek. De ezek tényleg jók, és nem ilyen csapból is folyós hülyeségek.
A Trónok harcát én, kifejezettem szeretem.
De, TV-t, speciel én sem nézek, pont a műsorok miatt, emiatt, nincs is TV-m.
Attól, hogy speciel ezt a sorozatot kedvelem, én nem tartom magam sem unalmas, sem egyszerű nőnek.
De, ha neked ez a véleményed, hát... elfogadom.
Főleg, hogy így, ismeretlenül meg tudsz állapítani emberekről mindent, csak az alapján, hogy milyen sorozatot néz, vagy, hogy mi a hobbija.
Te, biztos valamilyen emelkedett értelmi szinten lehetsz, ezek szerint.
2005-ben költöztem el a szüleimtől, azóta nincs TV-m. Náluk az általad felsorolt csatornák mennek kizárólag, így ott is azokat nézem. Sorozatot még a szüleom sem néznek, nemhogy én, pedig ők már nyugdíjas korúak lennének, bár dolgoznak még. Egyébként, most így belegondoltam: nővérem, unokahúgom sem néz sorozatokat, csak az általad felsoroltakat, Trónok harcát néző barátnőm nincs is.
Konklúzió: Rossz helyen keresed a nőket!
Az, hogy valaki nem néz TV-t, engem nem zavar. Magam is jól megvoltam 8 évig nélküle. Nem hiányzott.
Viszont csak azért butának és unalmasnak titulálni egy nőt, mert sorozatot néz? Hát érdekes:)
TV-t nem nézek. A trónok harcát pont szeretem, könyvben is sok fantasztikumot olvasok. :)
Drámákat nem szeretem filmértelemben, a legtöbb lehangol. De natgeóval és társaival nincs gond, mármint ha lenne tévém, gyerekként is szerettem őket. :)
Itt a tolerancia a lényeg. És itt van veled a gond. Szerintem semmi baj nincs az ízléseddel, de te lenézel mindenkit, aki mást szeret, mint te. :) Ez nagyobb gond.
27N
Hogy gond ha valaki nem csinál ilyet??
Ilyet is csak 4. dimenzió alatt lehet érezni.
Tanuljatok!!! Ne kelljen már ennyit válni rátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!