Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom megfojtogatott és azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom megfojtogatott és azt mondta hogy megfog ölni, mert nem lehetek senki másé, miután én mondtam neki hogy véget vetek a kapcsolatunknak. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Róla annyit kell tudni,hogy még az sem tetszik neki ,hogyha én az egyetlen barátnőmmel tartom a kapcsolatot az interneten keresztül, mert mindenhez van megjegyzése,Folyamat megfigyel , nézi az előzményeimet mintha nekem qrva sok titkolni valóm lenne előle,mert szinte nincs semmiféle magánszférám...Mindent tudni akar és tud is.Tegnap hazajöttünk és kezdte megint a hülyeséget,hogy én biztosan valamiben sántikálok és ,hogy valakivel beszélgetek (mindenhez hozzátud férni) Nem szoktam hagyni magam sohasem mert bánt ,hogy pont o feltételez rólam ilyeneket. Azt mondtam ,hogy én ezt tovább nem fogom folytatni, elég sokat nyeltem már, sokszor volt agresziv felém és megfogadtam hogyha még egyszer előfordul ilyen akkor lépek ebből a kapcsolatból akármennyire is szeretem...Ezt is csináltam, illetve csináltam volna csak mikor ezt kimondtam törni zúzni kezdett mindent és azt mondta,hogy ha vége akkor nem fogok élve kijutni ebből az országból és hogy kinyír , ezután erősen megszorított, felemelt.. én próbáltam magamat védeni de nem jött össze a dolog.Megakart fojtani,ilyenkor olyan mintha megszállná valami, üres a tekintete, és egyszerűen teljesen nem normális,utána rosszul lett,

(azt gondoltam ebben a pillanatban,hogy isten nem ver bottal),így betudtam futni a szobába a kutyámmal mert már ő is félt, aztán bezártam az ajtót. Azon gondolkodtam már ,hogy kihívom a rendőrséget vagy segítséget kérek de tudom, hogy ilyenkor ő mindenre képes lenne, ja és utána jöttem rá,hogy mobilom sincs mert azt is tönkre tette.. Rá egy fél órára, a másik szobából mondogatta,hogy ő azért csinálja ezeket mert ennyire szeret és,hogy így mutatja ki a szeretetét.Normális az ilyen?

Elakarom hagyni, mert teljesen kikészített, de külföldön élünk és magamon és rajta kívül nincs egy ismerősöm sem itt, haza meg nem akarnék menni. Egy roncsnak érzem magam kb. aki tehetetlen és aki már undorodik ettől az embertől.

22/L

2017. nov. 14. 09:22
1 2 3 4
 21/35 Férfi85 ***** válasza:
Irtam privátot
2017. nov. 14. 11:22
 22/35 anonim ***** válasza:
48%

Egyetértek a másik 69%-al, mivel amit leírtál, több okból is sántít.

Tegyük fel, hogy elhisszük, hogy véget akartál vetni a kapcsolatnak, erre a párodnak eldurrant az agya. De, te kétségbe vagy esve és segítséget kérsz.

Ami, bennem felmerült:

- ha szakítani akartál, abban az esetben, te hová akartál költözni? Vagy, úgy gondoltad, hogy te megtartod a lakást, ő meg menjen a fenébe?

- Azt írod, hogy kinn, nincs senkid. Miért? Nem dolgozol? Nem tanulsz? Nem jársz el otthonról?

- Elvileg, életveszélyben vagy/voltál, de te még itt hőzöngsz és vered az egód, hogy te haza nem jössz, meg a családod sem segít, mikor életveszélyben vagy?! (Aha!)

- Ami nekem még sántít, abban amit, írsz, hogy azt mondod, hogy összetörte a telefonod. Akkor gondolom, hogy laptopról vagy PC-ről írsz.

Felteszem, hogy eljár dolgozni, így alkalmad nyílik segítségért folyamodni, különben miből élnétek?

DE!Egy ijedt emberben felmerül az ösztön, hogy védje az életét, (alapesetben), de te, leültél szépen a gép elé és elkezdtél pötyögni az általad retardáltnak minősített honfitársaidnak segítségért, ahelyett, hogy a rendőrséghez, szomszédhoz, vagy az első szembejövőhöz fordultál volna segítségért, hisz életveszélyben voltál.

Mégis mit vártál? Hogy, majd innen, távolról megvéd valaki, vagy olyan tanácsot ad, ami számodra nem nyilvánvaló?

Persze, és még mi vagyunk a retardáltak. :D

Az, aki valóban életveszélyben van, és fél és riadt, nem a gyakorin kezd el rimánykodni, főleg, nem kezdi el kiosztani a válaszolókat, hanem lenyeli az egóját és vagy a szomszédtól vagy a családtagjaitól, barátaitól segítséget kér. Azt ne mondd, hogy kinn élsz és nincs a párodon kívül egy ismerősöd sem. Miért? Ki sem mozdulsz a szobából/házból/lakásból?

Ne várd, hogy ezt, bárki bevegye!

2017. nov. 14. 11:30
 23/35 anonim ***** válasza:
53%
Pszichékes defektes a csávó. Azonnal kérd meg pár erős férfi barátodat, ismerősödet, hogy beszéljenek a fejével, aztán pedig lépj le.
2017. nov. 14. 11:47
 24/35 anonim ***** válasza:
*Pszichésen, bocs.
2017. nov. 14. 11:47
 25/35 anonim ***** válasza:
82%
tudom anno nekem se hitt itt a béla..pedig nem trolkodtam igenis nekem is összetörte a telefonom kidobta a szemem és igen én se tudtam hova menni..ezért soha többet nem akatok függni anyagilag senkitől..
2017. nov. 14. 11:49
 26/35 anonim ***** válasza:
84%
A nők szülnek egy két gyereket màris kiestek a melobol nincs jövedelmük vagy max minimàlis gyes.melohelyet nehéz talàlni hisz gyerekest nem igen akarnak alkalmazni főleg ha tudjàk hogy vàlofélbe van vagy egyedülàllo
2017. nov. 14. 11:51
 27/35 anonim ***** válasza:
0%

Ja, hogy nem akarsz hazajönni? :D :D

Akkor maradj, és majd valamelyik támadásnál, amikor életveszélyes sérüléseket szenvedsz, ő meg büszkén kihúzza magát, majd megbánod. Aztán úgyis hazahoznak temetni.

Ha igaz a történet, akkor a párod beteg ember, és persze te is, csak máshogy. Összeilletek. :)

2017. nov. 14. 11:58
 28/35 anonim ***** válasza:
59%

Nàlam detto ez volt..kanyàzott aztàn meg pàr percre rà mintha mi se történt volna..

Eggyàltalàn nem bàntam meg hogy be mertem adni a vàlàst-ami szintén nekem volt pénz mert hiàba volt màr nője vàllni nem akart..de az elmult évek feledtették a sok jot amit eggyütt megéltünk.kiölt mindent belőlem..mondom nàlunk én inditottam a lavinàt hogy vàllni akarok de akkor se ezt hozza ki egy emberböl..ha nekem van vkim azt mondja màr nem szeret elengedem nem zsarolom..attol ha zsarolt engem mit hitt szeretni fogom??csak meggyülöltem..jobb egyedül magànyosan mint eggyütt élni vkivel tàrsasmagànyban..

2017. nov. 14. 11:59
 29/35 anonim ***** válasza:
29%

A pár, azt jelenti, ketten együtt. Sok szerelmi és baráti alapú kapcsolat van, ahol nem egy pár a bizonyos 2 ember.

Itt is ez van. Ti is csak kapcsolatban vagytok.

Nem olvasom ezt el. Jelentsd el, vagy röhögd pofán, ahogy akarod, de szakíts meg vele minden kapcsolatot.

2017. nov. 14. 12:02
 30/35 Költőnő? ***** válasza:
83%

Fojtogatásnak nyoma van. Orvos, látlelet és irány a rendőrség.

Abban a hitben meg ne ringasd magad, h nem szoktam magam hagyni... Egy bántalmazó kapcsolat sem két nap alatt jut el idáig. Nem bántani akarlak, de abban, h ez idáig fajult; nagyon is partner voltál.

2017. nov. 14. 12:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!