Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy fogadnátok ha a barátnőtö...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy fogadnátok ha a barátnőtök elmenne 2 hónapra?

Figyelt kérdés

Ti mit éreznétek,gondolnátok ha a barátnőtök két hónapra külföldre utazna. A barátnője hívta meg. Japánt akarják elsősorban meglátogatni és ott tölteni pár hetet. Utána Bosniában lennének. Csak ketten mennek. A barátnője a párotokkal tervezte ezt és most szeretnének elutazni.

Nektek ez mennyire lenne nehéz? Nem hiányozna a barátnőtök? Vagy mit gondolnátok?

Csak mert az én barátom vàlasza erre annyi volt,hogy menjél,de vissza se gyere! Mintha azt mondtam volna,hogy örökre megyek. 😕

2017. nov. 13. 18:24
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az szomorú, hogy az emberek elfelejtik, nem csak a párjuk létezik az életben és igenis kellenek barátnős, pasi nélküli programok. Nem ugyanaz a két szeretet de mindkettőre szükség van és szerintem az a pasi (vagy nő) aki nem tudja elfogadni a másik ezirányú terveit és mindig ráerőltetné magát a másikra, azt nem érdekli, hogy a párja boldog legyen. Ez egy régi terv, most lehetne megvalósítani, én ilyen helyzetben biztos támogatnám a páromat, már csak azért sem, mert nem szeretném, hogy miattam legyen boldogtalan. Egyébként bele kéne gondolni a barátnő helyzetébe is, ott lenne harmadik kerékként, folyton azt kéne bámulnia ahogy a párocska enyeleg, nem is élvezné így az utazást. A kérdezőnek meg folyton választania kéne a párja meg a barátnője mellett.
2017. nov. 13. 20:38
 22/27 anonim ***** válasza:
*már csak azért is
2017. nov. 13. 20:38
 23/27 A kérdező kommentje:

Igen,ettől oczkódik a barátnőm. De ezzel más is így lenne,ha őszíntén mélyen magába néz. Nem azt szeretné nézni,hogy a barátnője a pasijával enyeleg,egymás mellett ülnek,egymás mellett esznek,beszélgetnek,mindenhol "egymásban" vannak ő meg csak ott harmadikként kullog utánuk. Különben biztos ide oda csapódnék,és az sem lenne jó! Tényleg régóta terveztük és úgy volt,hogy csak ketten mennénk.

Őszíntén? Szerintem ilyen helyzetben aki úgy gondolja a párom pártját fogja magasról letojja,hogy a másiknak mi lenne jó?hogy boldoggá tehetné. Az én barátomat nem érdekli,hogy örülnék neki ha inkább támogatna és nem "én,én,én"-ről szólna minden.

2017. nov. 13. 20:46
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

Komolyra....

Ez a szerelem/szeretet.

Nem rosszból csinálja...de itt töröm is a fent említett mondatomat.

Igaz szeretet és szerelem nagyon ritka, maga a szó is amúgy, a kisajátítást jelenti. De az érzés, szöges ellentéte.

Hát persze, hogy nem akar elengedni, persze, hogy rosszul esik neki, hisz szeret, hiányozni fogsz neki, meg stb stb stb.

Ezért ilyen, de innen is látszik, hogy még ebben a korban is megvan, megvan az emberben ez a gyermeteg lélek. Pl: “menj, de akkor ne is gyere vissza”. Ennél tisztább és finomabb megnyilvánulása a gyermeki énnek, hogy még megvan benne a töretlen “gyermek” (ez nekem olyan gyönyörű, olyan fantasztikus, olyan egállt nem ismerő kis törtetősség....úgymond jártas vagyok ezekben) nincs a világon. Persze ez nem rossz, nem negatív, csupán akar téged, minden olyan emberből ezt váltja ki egy ilyen dolog.

Akik itt írnak, hogy jaajjj így, úgy...hagyd őket kérdező.

Egy anonim plattformon vagyunk, ahol mindenki azt ír ami neki jó, amit akar, amit szeretne.

Le kell üllni a gyermeteg lélekkel, mert most ez jött ki belőle, a gyerek aki nem akarja elveszíteni a számára fontos személyt, megbeszélni vele.....átrágni a dolgot.....lehet nem fog sikerülni, a “gyerek” az egy nagyon hirtelen haragú, és minden olyan megoldástól zárkózó értelem, amit ellök, eltól...csak, hogy ne veszítse el azt akit és amit szeret. De viszont a “gyerek” könnyen is bocsájt. Na meg, két hónap az egy kicsit hosszú idő.

Nah ezzel az egész kétértelmű dologgal azt akarom mondani, hogy a barátodnak atkell esnie egy szellemi fejlődésen. Tudod, első nap az oviban...a gyerek alig engedi el az anyját. Most ez zajlik le a barátodban is kb.

Szóval...most légy okos Domonkos, hogy oldod ezt meg?

Kíváncsi leszek a végére, majd írd le. :)

2017. nov. 13. 21:08
 25/27 anonim ***** válasza:
45%
2 hónapnyi meditáció.... Ha nem lépek megsemmisültség állapotba....
2017. nov. 13. 21:26
 26/27 anonim ***** válasza:
28%

Bocs, de a barátoddal értek egyet: ez nem egy csajos hétvége, hanem komoly esemény - könnyen előfordulhat, hogy ilyen az életben sem lesz több. Az ilyet az ember százszor inkább a párjával éli meg, nem a barátnőjével.

És hát ráadásul direkte kitúrná az élményből a férfiakat... nem leszbikus egy kissé a te barátnőd?

Mert ez a nagyutazásos-pasinélküli terv nekem úgy tűnik, mintha arra pályázna, hogy a két férfimentes hónap alatt hátha be tud melegíteni.

2017. nov. 14. 10:08
 27/27 anonim ***** válasza:
50%

Tök mindegy hogy itt ki mit mond!

Látod te is, van akinek belefér, van akinek nem. Ha a párodnak nem fér bele, hiába írja itt a hozzászólók 70%-a hogy belefér, ez nem változtat azon, hogy a párod számára ez nem elfogadható.

Ha neki nem elfogadható, akkor eszerint kell cselekedned. Ennyi.

Pontosabban úgy kell cselekedned, hogy tisztában vagy vele, hogy neki ez nem fér bele, és lehet hogy szakít veled emiatt (te írtad, hogy mehetsz de vissza se gyere - csak más szavakkal mondta).

2017. nov. 14. 12:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!