Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy fogadnátok ha a barátnőtö...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy fogadnátok ha a barátnőtök elmenne 2 hónapra?

Figyelt kérdés

Ti mit éreznétek,gondolnátok ha a barátnőtök két hónapra külföldre utazna. A barátnője hívta meg. Japánt akarják elsősorban meglátogatni és ott tölteni pár hetet. Utána Bosniában lennének. Csak ketten mennek. A barátnője a párotokkal tervezte ezt és most szeretnének elutazni.

Nektek ez mennyire lenne nehéz? Nem hiányozna a barátnőtök? Vagy mit gondolnátok?

Csak mert az én barátom vàlasza erre annyi volt,hogy menjél,de vissza se gyere! Mintha azt mondtam volna,hogy örökre megyek. 😕

2017. nov. 13. 18:24
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
20%

#7, más dolog DOLGOZNI menni valahova, mint nyaralni és szórakozni menni a párunk nélkül egy ilyen hosszú útra.

Kérdező. Szerintem ő nem úgy éli meg, hogy ő nem mehet valami okból, hanem úgy, hogy ő el van tiltva ettől az utazástól, hogy neked nem ő az első, hogy nem az az alapvető, hogy TI vagytok, hanem Te és Ő külön. Az, hogy a barátnőd kizárta nem egyenlő azzal, hogy "ha ő nem tud menni, legalább akkor te menjél".

A legtöbb embernek egy ilyen nem fér bele, ezt meg kellene tudnod érteni, pláne, ha látod, hogy a párodnak sem fér bele. Ez nem azt jelenti, hogy nem szeret, meg "jajj miért hisztizik", egyszerűen számára ez nem elfogadható, hogy a párja két hónapra nélküle menjen nyaralni.

Egyébként nem csoda, hogy el van kenődve, süt az írásodról, hogy még ha mehetne se akarnád hogy menjen, a hátad közepére sem kívánod szegényt...

2017. nov. 13. 19:19
 12/27 A kérdező kommentje:
Dehogynem! Nagyon örültem volna,ha ő is tud jönni. Beszéltem a barátnőmmel,régóta kérdezgetem,hogy jöhet-e,de mindig nem volt a vàlasz és teljesen megértettem az érveit. Nem úgy beszéltük meg,hogy mások is velünk tartanak. Direkt csak ketten szeretnénk menni, vele még soha nem voltam sehol amúgy. Japánba meg nagyon szeretnénk eljutni. Ha már a barátom jönne velem akkor a barátnőm férje is biztos,hogy megfontolná és lehet ő is szeretne jönni,mert miért ne? Hát..nem tudom..az úgy nem lenne valami jó ezt bevallom. Mármint mindenre terelődne a figyelemem,csak arra nem hogy épp hol vagyok. Akkor átkéne terveznünk mindent. Szerintem egyikük sem kíváncsi szentélyekre,az anime,manga képregényeket sem szeretik stb. Azt meg nem csinálhatjuk meg,hogy mindenki másfelé megy. Ez a része a legidegesítőbb,hogy másra várunk,keressük,unja,nem ízlik a kaja, miért bámészkodunk órákig,ne fotózzunk ennyit. Ismerem már a barátomat,szeretek vele utazni, kirándulni. Nem elviselhetetlen egyáltalán,de mindegy. Nem úgy lett tervezve,hogy más is velünk jöjjön. A barátnőm nem akar "férfi társaságot".
2017. nov. 13. 19:44
 13/27 A kérdező kommentje:

Eltiltva nincsen! Tudta,hogy a barátnőmmel majd egyszer elszeretnénk menni. Pár hónapja biztosra tudjuk,hogy megyünk. Azóta kérdezgettem a barátnőmet,de nem! És már nem is próbálkozom, a barátommal beszélgettünk erről,mondtam neki,hogy nem akartam kizárni,meg majd ketten is megyünk és akkor bepótuljuk,de semmivel sem tudtam jobb kedvre deríteni.

Amúgy mondtam neki azt is,hogy hiányozni fog,de mindennap írjon nekem és én is neki,amikor tudok válaszolni fogok,majd ajándékot is hozok neki,képeket küldök stb. Ezek így elmentek a füle mellett.

2017. nov. 13. 19:50
 14/27 A kérdező kommentje:
4 év után meg jó lenne ha rájönne,hogy ettől függetlenül nekem Ő az első!
2017. nov. 13. 19:51
 15/27 anonim ***** válasza:
0%

És ha csak kimennétek a Margit szigetre?

Meg elmennétek a fertő tóhoz?

Olcsóbb....gyorsabb....

Vagy elmenni szabolcsba? Az nagy kaland :)

Ilyenek esetleg, belföldön?

2017. nov. 13. 19:59
 16/27 anonim ***** válasza:
13%

Volt olyan, hogy hívott egy haver a többiekkel fiús szigorúan fiús buliba. Mikor befutottam, láttam, hogy mindenki hozta a barátnőjét. (A barátnőmnek nem volt azzal gondja, hogy megyek.) Odamentem ahhoz aki hívott, mondtam, hogy köszi, de a barátnőmmel össze tartozunk, többet ha ő hív, nem megyek sehová, majd elköszöntem és hazamentem a barátnőmhöz. A te barinőd nem biztos, hogy viszi a párját, de ugyan ilyen szarkeverő lehet. Azt meg miből gondoljátok, hogy két hapsi nem találná fel magát, pláne Japánban, ahol a női társadalom ca 50%-ának akut faxhiánya van és letámadják a reptéren a túristákat ? Vagy netán innen fúj a szél ? :D

31/f

2017. nov. 13. 20:00
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
Én lány vagyok, de én ellenkező esetben maximálisan támogatnám a páromat, hiszen egy ilyen utazás hatalmas nagy élmény, rengeteget tapasztalatot lehet szerezni és óriási szórakozás. Nyilván, biztosan hiányozna, de nem akarnám őt lebeszélni vagy megfosztani ettől, főleg, ha tudom, hogy ennyire fontos neki és már régóta vágyik rá és tervezgetik a barátjával. Azon sem kell kiakadni szerintem, ha valaki nem a párjával akar menni. Egyszerűen van, ahová az ember a párjával szeretne menni pl. nyaralni, ahol kettesben tudnak lenni stb., mert erre szükség van, de nem kell minden utazásnak ilyen romatikus hangulatban telnie...Egy baráttal/barátnővel is ugyanolyan jó lehet és az embernek nyilván arra is igénye van, hogy ne mindig csak a barátjával/barátnőjével kapcsolódjon ki. Én például bármennyire is szeretném a páromat, nem tudnék egy olyan kapcsolatban élni, amiben sülve-főve együtt kell lennem a párommal és mindenhová magammal kell vinnem, mert hogy az úgy "illik"... Én nagyon szeretek utazni, nagyon hasznosnak is tartom úgyhogy minden lehetőséget próbálok megragadni pl. Erasmus, EVS, külföldi nyári egyetemek és különböző ösztöndíjak stb., nekem ez egyszerűen fontos és szerintem amellett, hogy nagyon jó élmény, rengeteg kapcsolatot is lehet kiépíteni, ami szintén nagyon hasznos. Jelenleg nincsen párom, lehetséges, hogy nem is lessz mert úgy néz ki, hogy ritka, ha valaki ezt képes tolerálni.... Szerintem meg lehet oldani, rengetegen vannak, akik külföldön dolgoznak vagy tanulnak, nyilván nem kellemes, de sokan meg tudják beszélni, nekem pl. van egy török ismerősöm, aki 1 évet élt itt Msgyarországon önkéntesként, úgy hogy a párja közben otthon maradt és neten tartották a kapcsolatot, csak néha-néha találkoztak. Ehhez képest 2 hónap az semmi...
2017. nov. 13. 20:02
 18/27 A kérdező kommentje:

A barátnőm nem szarkeverő,inkább tartja magát a megbeszéltekhez.

Kivel mennék oda? A barátnőmmel vagy a barátommal? A párommal havonta egyszer elmegyünk valahova,csinálunk valami romantikus programot. (Ehhez képest a barátnőmmel még sosem voltam sehol kikapcsolódni,kirándulni. )

Ha jönne a barátom és a barátnőm férje abból az lenne,hogy egy idő után mindenki másfelé menne,várnunk kell egymásra vagy valami biztos nem tetszene leginkább a barátnőmnek. Utálja ha valami nem úgy van ahogy azt el tervezte. Valamint azt hozzátenném,hogy a barátnőm kicsit csúfolódva,de nem egyszer megjegyezte,hogy nem kell mindig a párommal lennem,betolakodónak tartja szerintem..az is benne van a pakliban,hogy féltékeny a páromra. A barátnőmmel keveset találkozok amióta kapcsolatban vagyok. Én nem bánom,de a barátnőm szerint kicsit fojtogató a párommal a kapcsolatunk. Mert miért kellenne mindennek róla szólnia? Ha jönne akkor azt kéne néznie,hogy néha rám cuppan,nem tudunk úgy beszélgetni,nevetni a barátom\férje miatt. Nem lenne egy csajos két hónap az fix! Erősen hangzik,de tényleg ez lenne. Kicsit megkötve érezném magam. A barátnőm pl azt mondta,hogy ha jönne a két srác akkor is csak egy szobát vennénk ki és 4-en aludnánk egy helyen,őt nem érdekli mi hol oldjuk meg...(szex) de legalább had éreztesse,hogy ez nem róluk szól most. Ah na én ezt nem bírnám ki így. Hagyjuk is!

2017. nov. 13. 20:14
 19/27 anonim ***** válasza:
0%
Elég szomorú, hogy konkrétan látod, hogy a barátnőd féltékeny a párodra, és ahelyett, hogy kiállnál a párod mellett, és közölnéd vele, hogy már pedig a barátod HOZZÁD tartozik, inkább kispadra ülteted.
2017. nov. 13. 20:25
 20/27 A kérdező kommentje:
Jaj már,nyilván hozzám tartozik,vele vagyok szeretem őt. De pont erről van szó. Ez most az egyszer nem a barátomról szólna és bumm kész vége mindennek. Mert nem Ő,Ő,Ő, kivételesen.
2017. nov. 13. 20:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!