Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretnêk feleség/anya lenni, de ő nem úgy nézz ki hogy akarja mind ezt! Meddig várjak rá?

Figyelt kérdés
5 ève vagyunk együtt...együtt is élünk ő elmúlt 30 éves....pár év ès èn is betöltőm! Èn nagyon szeretnêk eljegyzést, esküvőt, gyereket de ha ràkerdezek mindig az a válasz jön: majd, és nekem ez nagyon rosszul esik! Körülöttem mindenkit eljegyeznek, elvesznek, babàjuk lesz és tudom csúnya dolog de irigy vagyok rájuk, hisz annyira de annyira szeretnèm èn is! Sokszor mondtam ezt màr neki, de valahogy olyan mintha nem érdekelné! Az a baj neki a számítógép játékok az élete és hiába szeretem nem tudom mi tevő legyek...soha semmibe nem segít csak ül a gèp előtt is játszik!

2017. nov. 10. 20:45
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
A kapcsolat elején nem ilyen volt...valahogy az elmúlt 1-1,5 èvve ilyen! Bennem is dübörögnek az anyai ösztönök màr és szeretnèk családot és igen lehet hogy tényleg elpazaroltam 5 èvet az életemből, de olyan nehéz normális párkapcsolatot találni annyira sok rosszat lehet hallani és azon kívül ő jó hozzàm csak amitt nagyon szeretnèk azt mèg nem kaptam meg...! 😊
2017. nov. 10. 21:14
 12/29 anonim ***** válasza:
64%
tőle nemis fogod,de sok boldogságot,család nélkül.
2017. nov. 10. 21:19
 13/29 anonim ***** válasza:
77%

A "majd" ez esetben ez azt jelenti, hogy soha.

Soha semmit nem segít? Minek akarsz tőle gyereket?

2017. nov. 10. 21:26
 14/29 anonim ***** válasza:
77%

"Ellenben veled, ő még éretlen ehhez a témához, szerintem ne erőltesd." Mert egy kisfiútól házasságot és gyereket várni olyan baromi érett dolog....

Komoly beszélgetés kérdező, aztán döntsd el, mi legyen a továbbiakban. Gyanúsan húzzák az időd.

31/f

2017. nov. 10. 21:26
 15/29 anonim ***** válasza:
80%
Ha neked ez a szinvonal mar eleg ahhoz, hogy ugy fogalmazz, hogy "o jo hozzam", akkor van egy jo hirem, rengeteg ilyen pasas rohangal meg az utcan mint a parod.
2017. nov. 10. 21:27
 16/29 anonim ***** válasza:
93%

Úgy néz ki, hogy 3x évesen sem érzi magát felkészülve sem az apaságra, de még a házasságra sem.

Neked meg ketyeg a biológiai órád.

Ez szívás.

Hát kérlek... én azt javaslom, hogy ezt mielőbb beszéljétek át, méghozzá pontos ütemtervre lebontva: mikor, melyik lépcsőfokot hajtjátok végre... és azt betartani órára pontosan, máskülönben jön a "B-terv".

(Azaz vagy más, felkészültebb embert keresel, vagy megoldod egyedül, mindenféle eljegyzési-házassági fakszni nélkül. Ha tetszik neki akkor vele, ha nem, akkor mással.)

2017. nov. 10. 22:33
 17/29 anonim ***** válasza:
40%
Azt javasom keress magadnak egy hozzàd való tàrsat. Màr ìgy is túl sok időt pazaroltàl rà. Ha így folytatod ki futsz az időből. Ezen kìvül azon is elgondolkodhatnàl, hogy mikyen baràtaid vannak.. ha igazi baràtok lemnènek nem àltatnànak, hanem megmondanàk az igazat. Erre a pasira híàba vàrsz. Csak az idődet vesztegeted. Ha nagyon sokat cseszteted, talàn!!! beadja a derekàt ès akkor vègre te is felesèg ès anya lehetsz, de arra mèrget vehetsz, hogy minden fomtosabb lesz, mint te ès a gyerek. Aztàn majd szenvedhetsz egyedül mert nem foglalkozik veletek és nem segít. De ha ilyen ostoba vagy akkor hajrà. Hàzi cselèdnek jó leszel amíg ő jàtszik.
2017. nov. 10. 23:38
 18/29 anonim ***** válasza:
46%

0.1-12% Eséllyel, döbbentsd rá, hogy az érzelmek s ti ketten együtt a minden, majd miután érzelmeiteket már huzamosabb ideje gyakoroljátok tudatosabban, efféle dolgok nem lesznek kérdések, mert kapcsolatotok haldoklóból gyógyulóba váltorr.

88-99.9% eséllyel pedig...., keress normálisabb alapokkal rendelkező embert.

2017. nov. 11. 09:58
 19/29 anonim ***** válasza:
58%

Miért olyan nehéz elhinni, hogy ettől lehet normális a kapcsolatuk? Istenem.

Az viszont tény, hogy ha minden körülmény adott, a korban is már megfelelő időben vagytok, akkor érdemes lenne leülni beszélgetni, ki hogy látja ezeket a dolgokat. ÉS a válasz alatt nem a "majd"-ot nem, hanem tényleg elmondani, milyen kételyei annak a párodnak, ami miatt most ennyire nincs a közeljövő terveiben.

Ezt nem a barátnőddel, és nem is itt az interneten kell "kibeszélned", és nem homokba dugnia fejed, hanem a pároddal. Belőle kell kicsikarnod, mik a kételyi a témával kapcsolatban.

Aztán vagy megoldjátok, vagy az is előfordulhat hogy olyan dolog derül ki, hogy nem. De beszélnetek kell róla..

(És ha a kapcsolat jó, akkor az sosem volt elpazarolt idő.. A későbbi azonban, amikor esetleg kiderülnek, hogy a jövőbeli tervekben másképp gondolkodtok,na innentől viszont lehet, hogy az LESZ a további része, ha csak tologattok egy egy ilyen kérdést magatok előtt. )

2017. nov. 11. 12:56
 20/29 A kérdező kommentje:

Köszönöm 19-es 😊 legalább egy értelmes választ is tudd valaki írni, és nem leoltani a másikat mintha másnak nem lenne problémája vagy mintha más tökéletes életet élne! 😊

Teljesen igazat adok neked tudom hogy ezt nekünk kell megbeszélni meg nem akarok ràerőltetni semmit, mert az mâr nem olyan úgy màr nem lenne az igazi!

Soha nem szoktam ilyet, de ide csak azért írtam ki ezt a kérdést hogy kitől mit kapok erre!

Várok egy kis időt lesz 1-2 alkalom addig hátha meglep...ha nem tudom hogy lépnem kell, ha nem akarom így leélni az életem....várakozàssal.... ezzel tisztába vagyok! :)

2017. nov. 11. 13:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!