Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ti büszkék lennétek a párotokra, ha sikerülne jó nőket beszerveznie édeshármashoz?
Én nem ítélkezem. Mindenki úgy éli a nemi életét, ahogy akarja, de ne tegyünk már úgy, hogy azt állítsuk be normálisnak és tegyük közszemlére, ami az emberek többségénél kiveri a biztosítékot.
Én is a többséghez tartozom. Monogám típus vagyok és nem lennék büszke, ha a párom egy harmadikkal állítana haza, hanem szégyellném...
első vagyok:
engem nem az borzaszt el, hogy hármasban nyomják (egészségükre, én kihagyom), hanem mi köze ennek a büszkeséghez?:D
Ki lenne erre büszke? Hogy a 2 ember egymást sem tudja kielégíteni es ehhez kell egy harmadik?
Semmi közöm mások nemi dolgaihoz,de aki erre büszke az beteg.
1-esnek
Ez igen jó kérdés. Én biztos világgá mennék szégyenemben... (3-as vagyok)
3-as vagyok, megint.
Csajok, hát most értelmeztem csak, amit írt! Ha haza vinne/hozna valami jó nőt, az azt jelenti, hogy mindketten qrva jól nézünk/néztek ki! Ergo a külsőségekre büszke...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!