Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tévedtetek már az érzéseitekkel kapcsolatban? Mi volt a tévedés és hogy dolgoztátok fel?
én volt hogy nagyon utáltam egy srácot. ne nagyon. meg is bántott, meg csúnya is.
és történt, hogy illuminált állapotban belé lettem szerelmes.de nagyon! elvettem a nőjétől és jártam vele 3 hónapot.
aztán megint önmagam lettem. megutáltam és kidobtam és azóta is kerülöm.
tehát tévedtem az érzéseimmel kapcs-ban
feldolgozni nem kellett, csak sodálkozom, azóta is, hogy ilyen van?
hogy az ember önmagának mond ellent?
így senkiben nem lehet bízni, ha mindenki így változik.
amit ma hiszünk magunkról, holnap már lehet másképp lesz...
rájöttem
ezek a változások kiküszöbölhetőek ha minden lépésünk előtt várunk
pl ha tetkot akarunk csináltatni, várjunk vele 1 évet, és ha jövőre is ugyanaz a minta/ábra/nonfi/felirat kell, akkor mehet
ha valakivel járni akarunk, várjunk vagy 3 hónapot előtte
habár ki bírja ezt ki...
viszont a másik ember, hogy ne változzon meg, az folyamatos irányítást, ellenőrzést kíván meg
pl hogy egy pasi mindig tiszteljen, udvaroljon nekünk, folyamatosan "játszani" kell vele, mert ha hősszerelmesek vagyunk és átadjuk teljesen magunkat, akkor meg fog unni és nem szeretni.
nem egy egyszerűek ezek a dolgok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!