Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » én 16 évesen elhatároztam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

én 16 évesen elhatároztam hogy a barátommal fogom leélni az életemet, vajon lehetséges az ilyen hogy valaki összejön 16 évesen valakivel és vele éli le az életét?

Figyelt kérdés
2010. máj. 31. 10:25
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

"Kis tinipics@k... (...)"

hát neked sincs meg az életedben a kellő boldogság...

Saját példát tudok mondani: nekem a szüleim jöttek össze 18-20 évesen (anyumnak első, apumnak második kapcsolata) és 27 év után is együtt vannak, boldog házasok (és nem, nem csak gondolom, látom!) Én barátommal most fogom megkezdeni a harmadik évet, és jelenleg nem vágyok senki más férfira. Minden esetre megbeszéltük, hogy ha a diplomáját készhez kapja, és én sem tanulok már tovább, akkor összeházasodunk.

Szerintem az nem normális, ha valaki 35 után, tucatnyi rovátkával a hátával megy férjhez, hogy kiélhesse magát, stb, csak mert a média ezt ütlegeli a fejünkbe. Aztán meg "bezzeg a régi szép idők..." A párjával az ember már nem is élheti ki magát, nem járhat társaságba?... Hát akkor mi valamit nagyon rosszul csinálunk!

Sok siekrt nektek!

2010. máj. 31. 13:42
 22/26 anonim ***** válasza:
Azért a 16 és 35 között még van egy pár év.. Tényleg naivság 16 évesen ezt gondolni, de mikor máskor éljen az ember rózsaszín ködben, mint most. Úgy is tapasztalni fog ő is, rá fog jönni, hogy sajnos nem ilyen egyszerű az élet. Igazán becsülni valakit szerintem csak azután lehet, ha az ember megtapasztalt pár dolgot már. Szüleink korában más volt, talán szerencsésebbek voltak, talán nem, de a mai világban nem véletlen a sok válás :(
2010. máj. 31. 13:46
 23/26 anonim válasza:

11:40-es vagyok :)

12:21-nek pedig azt kívánom, hogy legalább egyszer legyen igazán szerelmes, és becsülje meg azt akit szeret! Utána írjon ilyen hülyeségeket :)

Amúgy tényleg naívság azt gondolni, hogy örökre együtt leszünk, mert ki tudja mit hoz a sors... Az biztos, hogy én nagyon szeretem azt a lányt és a tűzbe tenném érte a kezem... Sok haverom van akiknek hetente más barátnőjük van és mindenkit csak megkúrnak és ezt élvezik... Hát nemtom... totál nem értem őket...

Nekem ő a 2. csaj az életemben akivel viszonyom is volt... Az első tényleg csak ilyen egyéjszakás kaland volt semmi több... De azzal akit szeretsz annyira más az egész :) Sokkal jobb... na de mind1-is... mert én nem azért vagyok vele, hogy legyen kivel dugni...

Ha azt mondta volna nekem, hogy ő csak 18 évesen akarja elveszíteni szó nélkül hagytam volna, és ugyan így szeretném mint most :)

Éljenek a szerelmesek :) ♥

19/F

2010. máj. 31. 15:09
 24/26 A kérdező kommentje:
köszönöm az értelmes válaszokat.!!!
2010. máj. 31. 16:16
 25/26 anonim ***** válasza:
Anyám 16, apám 17 éves volt mikor összejöttek. 2 évre rá összeházasodtak. Most, 20 év házasság után a váláson gondolkodnak.
2010. máj. 31. 17:12
 26/26 anonim ***** válasza:
Eltelt 3 év lassan, tart még? :D
2013. márc. 24. 19:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!