Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
én 16 évesen elhatároztam hogy a barátommal fogom leélni az életemet, vajon lehetséges az ilyen hogy valaki összejön 16 évesen valakivel és vele éli le az életét?
"Kis tinipics@k... (...)"
hát neked sincs meg az életedben a kellő boldogság...
Saját példát tudok mondani: nekem a szüleim jöttek össze 18-20 évesen (anyumnak első, apumnak második kapcsolata) és 27 év után is együtt vannak, boldog házasok (és nem, nem csak gondolom, látom!) Én barátommal most fogom megkezdeni a harmadik évet, és jelenleg nem vágyok senki más férfira. Minden esetre megbeszéltük, hogy ha a diplomáját készhez kapja, és én sem tanulok már tovább, akkor összeházasodunk.
Szerintem az nem normális, ha valaki 35 után, tucatnyi rovátkával a hátával megy férjhez, hogy kiélhesse magát, stb, csak mert a média ezt ütlegeli a fejünkbe. Aztán meg "bezzeg a régi szép idők..." A párjával az ember már nem is élheti ki magát, nem járhat társaságba?... Hát akkor mi valamit nagyon rosszul csinálunk!
Sok siekrt nektek!
11:40-es vagyok :)
12:21-nek pedig azt kívánom, hogy legalább egyszer legyen igazán szerelmes, és becsülje meg azt akit szeret! Utána írjon ilyen hülyeségeket :)
Amúgy tényleg naívság azt gondolni, hogy örökre együtt leszünk, mert ki tudja mit hoz a sors... Az biztos, hogy én nagyon szeretem azt a lányt és a tűzbe tenném érte a kezem... Sok haverom van akiknek hetente más barátnőjük van és mindenkit csak megkúrnak és ezt élvezik... Hát nemtom... totál nem értem őket...
Nekem ő a 2. csaj az életemben akivel viszonyom is volt... Az első tényleg csak ilyen egyéjszakás kaland volt semmi több... De azzal akit szeretsz annyira más az egész :) Sokkal jobb... na de mind1-is... mert én nem azért vagyok vele, hogy legyen kivel dugni...
Ha azt mondta volna nekem, hogy ő csak 18 évesen akarja elveszíteni szó nélkül hagytam volna, és ugyan így szeretném mint most :)
Éljenek a szerelmesek :) ♥
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!