Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » én 16 évesen elhatároztam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

én 16 évesen elhatároztam hogy a barátommal fogom leélni az életemet, vajon lehetséges az ilyen hogy valaki összejön 16 évesen valakivel és vele éli le az életét?

Figyelt kérdés
2010. máj. 31. 10:25
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
lehetséges, de nagyon ritka. nekem sok ismerősöm van, hasonló helyzetben voltak, de pár év után elmult a nagy szerelem és vagy szakítottak, vagy elváltak. tehát 10 esetből szerintem kb 8 eset, ha együtt maradnak életük végéig. hidd el, az elején így érzed, de pár év mulva már nem biztos. úgyhogy most szeressétek egymást, aztán majd meglátjátok. ez tőletek függ, hogy mennyire szeretitek egymást, mennyit tesztek a kapcsolatotokért, mennyire szeretnétek együtt maradni mind a ketten...
2010. máj. 31. 10:55
 12/26 anonim válasza:

Én is így gondoltam 5 éve egy barátnőmmel. Rá 1 hónapra herpeszt kaptam tőle, mert mással is volt együtt

21/F

2010. máj. 31. 10:59
 13/26 anonim ***** válasza:

én is így voltam, csak 17 évesen az akkori barátommal

aki aztán 2év múlva megcsalt, aztán megint...

szóval az ilyen döntések sajnos nem csak rajtunk múlnak.

2010. máj. 31. 11:20
 14/26 anonim ***** válasza:

Nem valószínű... A tizenéves korosztályra jellemző, hogy halálosan szerelmesek lesznek, és rögtön megtalálják "életük párját". Szerintem meg kell egy-két szerelem, egy kis fájdalom és csalódás, mire az ember megtanul felnőtt módon szeretni, kompromisszumokat kötni.

Én azt hiszem, hogy nem fogok tudni olyan nagyon szerelmes lenni, mint tizenéves koromban. Egész egyszerűen felnőttem, és nem vagyok már olyan vad álmodozó. Mindezekkel együtt szerelmes vagyok most is, de már máshogy kezelem az életemet és a barátomat, és vele például el tudom képzelni az életem. Meglátjuk :)

Szóval szerintem nem lehetséges, hacsak valakiben nincs egy alapvető szellemi fejlettség. Főleg nehéz összehozni, hogy ez mindkét félben meglegyen. De hajrá..

21/L

2010. máj. 31. 11:22
 15/26 A kérdező kommentje:
ő is így gondolja.vett nekem már gyűrűt is és megkérte a kezem. persze a házasság még majd jóval odébb lesz.nem mostanában.
2010. máj. 31. 11:24
 16/26 anonim ***** válasza:
Én soha nem voltam magamban annyira biztos, mint 16 évesen :))) azóta kb. a 4. barátom van.
2010. máj. 31. 11:25
 17/26 anonim válasza:

Én is a barátnőmmel szeretném leélni az életemet! 19 éves vagyok, tudok kompromisszum, tiszta szívből szeretem, bármit megtennék érte :)

A barátnőm 16 éves ős is ugyan így érez irántam :)

Vettem 2 gyűrűt :) Az egyikbe az ő nevét gravíroztattam bele a másikba az enyémet :)

Az én ujjamon van az ő neve az övén pedig az enyém :)

2010. máj. 31. 11:40
 18/26 anonim ***** válasza:
Ilyen gyűrűnk nekünk is volt :) ezüst karika, most otthon áll a fiókban, bár a mostani páromnak is ugyan az a keresztneve, de a dátum nem stimmel, nekünk az is benne volt :D
2010. máj. 31. 11:42
 19/26 anonim ***** válasza:
20%
Kis tinipics@k... 16 évesen 0 élettapasztalat, azt hiszed, hogy idő vagy, de lebabázol 16-18 évesen, és elb@sztad az életed, felelőtlenek vagytok mind...
2010. máj. 31. 12:21
 20/26 A kérdező kommentje:
ne haragudj,de itt szó nem volt 16-18 évesen babáról.
2010. máj. 31. 12:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!