Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Ezt mennyire viselitek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ezt mennyire viselitek el a barátnőtöktől? (lányok véleménye is érdekel).

Figyelt kérdés

A barátommal elég sok problémánk van.

Neki amúgy is elég sokszor van hangulatváltozása...depresszióra hajlamos. Az ilyen emberek amúgy is nehéz esetek.

Na de én szinte minden egyes nap amikor éppen rossz kedve van elmondom neki,hogy ez mennyire zavar. Néha próbál változtatni,de nem igazán tesz érte,ami fáj.

És ezeket a dolgokat sokszor felemlegetem, őt pedig nyilván zavarja. Ilyenkor már inkább hozzám se szól. Elismerem néha idegesítő tud lenni a "hisztim",de nem bírom ki ha nem mondhatom el a véleményem.

Na és ebből azt szeretném kihozni,hogy ha titeket ostorozna a barátnőtök a hibáitokkal(szerintem okkal) azt hogyan reagálnátok le?

Lányok,szerintetek jogos a felháborodottságom?

2017. nov. 7. 20:22
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
89%
Kedves 10-es. Én azért ezzel egy kicsikét vitatkoznék. Amikor megismertem a páromat akkor lelkileg eléggé "beteg" volt azok miatt a dolgok miatt amiket átélt. Nem mondom, hogy teljesen kijött belőle, de amióta együtt vagyunk elég szépen javult az állapota ilyen téren és büszke vagyok rá emiatt, hogy ezt még ha segítséggel is, de valamelyest le tudta küzdeni. Válaszolva a kérdezőnek pedig, igen összejönnék ilyen emberrel és próbálnék neki segíteni.
2017. nov. 7. 21:31
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Na de olyan dolog, amin nem tud változtatni... a depresszió sokszor egy harag vagy más érzések elfojtásából következik.

Te minden alkalommal, amikor megél egy negatív érzlemi állapotot még arra szólítod fel, hogy ezt is fojtsa el!

Nem tudom, ez mennyiben segít neki bármiben is, de van egy gyanúm, hogy inkább súlybosítja.

Ha eddig a béka segge alatt volt az önértékelése, még inkább oda kerül.

Szerintem se rossz ötlet a szakítás, de az ő érdekében! Meg persze a tiédben is, mert nem tudod elviselni, ami érthető... de nem megoldás az ha magadat avgy őt erőszakolod meg, azzal, hogy te megpróbálod elfogadni, hogy ő most éppen egy hullámvölygben van, neki meg a saját rérzéseit kéne megerőszakolni.

2017. nov. 7. 22:14
 13/21 anonim ***** válasza:
21%
Az ilyen nebáncs virágoknak egy nagy pofon tenne jót. Ha nem is szószerint. Mai fiuk nagyon elvannak punnyadva érzelmileg. Nem kell itt nyafogni, lássa be hogy neki szakember kell ehhez menni kell olyan valakihez aki szimpatikus neki es nem okoz “traumát”. Azért tudnék mesélni traumatikus esetekről ami ettől igen messze van...
2017. nov. 7. 22:21
 14/21 anonim ***** válasza:
25%
A párom nem arra van, hogy a pszichológusom legyen és állandóan a kis lelkemet ápolgassa. Normális ember nem rakja ezt a terhet a párjára.
2017. nov. 7. 22:41
 15/21 anonim ***** válasza:
34%

1. Ha a párod mentális problémákkal küzd, oldja meg, majd aztán keressen magának párt, mert nyilván nem tud így rendes érzelmeket nyújtani, mint egészségesen. (Az nem ér, hogy de hát ő ilyen.)

2. Ha engem minden egyes alkalommal bszogatna a párom valami miatt, amin nem túl egyszerű változtatni, rövid időn belül nem lenne a párom.

3. "nem bírom ki ha nem mondhatom el a véleményem"

Én is voltam így. Kb 12 éves koromban szoktam le róla. Kicsit el vagy késve, muci. Valakinek ennyi önkontrollja ne legyen...

2017. nov. 8. 10:40
 16/21 anonim ***** válasza:
54%

De miért vagy még vele?

Te nem fogod tudni megváltoztani, ha ő maga nem akar változtatni.

És szemlátomást nem akar, különben már RÉG keresett volna segítséget.

Hagyd ott, lelki beteg emberrel öngyilkosság összejönni, mert csak lehúz a szintjére és te is kedvtelenné válsz miatta.

2017. nov. 8. 14:12
 17/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm a véleményeket!:)

Hangsúlyoznám azt is,hogy nem vagyok biztos abban,hogy a rossz kedve és a gyakori flegma viselkedése miattam vagy a "betegsége" miatt van-e. Mivel nem volt pszichológusnál nem 100%,hogy depressziós,bár a tünetekből ahhoz közelít. Ahogy említettem egyszer elküldték dokihoz,de az már évekkel ezelőtt történt.

Ha biztosan tudnám,hogy nem miattam viselkedik így, természetesen támogatnám a betegség kigyógyulásából.

2017. nov. 8. 16:04
 18/21 anonim ***** válasza:
45%
Azért bszogatod és nem segítesz neki, mert azt gondolod, hogy veled függ össze a problémája? Nice.
2017. nov. 8. 16:11
 19/21 anonim ***** válasza:
66%
Ugyan már emberek... ha fontos nekem a párom, akkor azon vagyok, hogy minél kevesebbet flegmázzak vele, hogy minél boldogabb legyen mellettem. Tehát nem dobálózok azzal, hogy "jajj én depressziós vagyok", hanem segítséget kérek. Ez a srác nem is akar változni, neki teljesen jó így. Baromi önző dolog elvárni, hogy a párom alkalmazkodjon hozzám mindenben, meg viselje el, hogy ilyen vagyok vele. Ezt úgy mondom, hogy 3 évig voltam depressziós (papíron is, nem csak a kis fejemben létezett a diagnózis). Igazából én örültem volna, ha valaki nap mint nap b.ogat, hogy vegyem már észre magam és legalább próbáljak meggyógyulni. Hamarabb kijöttem volna a dologból az biztos. Nem nyugodtam volna bele, hogy "hagyjatok, én depressziós vagyok, megtehetem ezt hiszen beteg vagyok".
2017. nov. 8. 17:29
 20/21 anonim ***** válasza:
Először is jó lenne, ha elmenne egy pszichológushoz, és megtudnánk, hogy most neki valóban van ilyen problémája, vagy nem. Mert megtudják az emberek játszani a depresszióst, miközben nem is azok, de már magukról is elhiszik, és pajzsként használják, hogy dehát ő depressziós. Tehát két opció van, ha neki valóban van ilyen problémája, akkor nem jogosan háborodsz fel, ha látod, hogy rossz kedvű, akkor próbáld felvidítani, ha ez nagyon nem megy, akkor inkább hagyd békén. Ha viszont nem depressziós, akkor sem érzem jogosnak a felháborodásod, ez szimplán hiszti a részedről, és baromira idegesítő lehetsz, mondom ezt úgy, hogy lány vagyok.
2017. nov. 16. 16:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!