Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ezt mennyire viselitek el a barátnőtöktől? (lányok véleménye is érdekel).
A barátommal elég sok problémánk van.
Neki amúgy is elég sokszor van hangulatváltozása...depresszióra hajlamos. Az ilyen emberek amúgy is nehéz esetek.
Na de én szinte minden egyes nap amikor éppen rossz kedve van elmondom neki,hogy ez mennyire zavar. Néha próbál változtatni,de nem igazán tesz érte,ami fáj.
És ezeket a dolgokat sokszor felemlegetem, őt pedig nyilván zavarja. Ilyenkor már inkább hozzám se szól. Elismerem néha idegesítő tud lenni a "hisztim",de nem bírom ki ha nem mondhatom el a véleményem.
Na és ebből azt szeretném kihozni,hogy ha titeket ostorozna a barátnőtök a hibáitokkal(szerintem okkal) azt hogyan reagálnátok le?
Lányok,szerintetek jogos a felháborodottságom?
Na de olyan dolog, amin nem tud változtatni... a depresszió sokszor egy harag vagy más érzések elfojtásából következik.
Te minden alkalommal, amikor megél egy negatív érzlemi állapotot még arra szólítod fel, hogy ezt is fojtsa el!
Nem tudom, ez mennyiben segít neki bármiben is, de van egy gyanúm, hogy inkább súlybosítja.
Ha eddig a béka segge alatt volt az önértékelése, még inkább oda kerül.
Szerintem se rossz ötlet a szakítás, de az ő érdekében! Meg persze a tiédben is, mert nem tudod elviselni, ami érthető... de nem megoldás az ha magadat avgy őt erőszakolod meg, azzal, hogy te megpróbálod elfogadni, hogy ő most éppen egy hullámvölygben van, neki meg a saját rérzéseit kéne megerőszakolni.
1. Ha a párod mentális problémákkal küzd, oldja meg, majd aztán keressen magának párt, mert nyilván nem tud így rendes érzelmeket nyújtani, mint egészségesen. (Az nem ér, hogy de hát ő ilyen.)
2. Ha engem minden egyes alkalommal bszogatna a párom valami miatt, amin nem túl egyszerű változtatni, rövid időn belül nem lenne a párom.
3. "nem bírom ki ha nem mondhatom el a véleményem"
Én is voltam így. Kb 12 éves koromban szoktam le róla. Kicsit el vagy késve, muci. Valakinek ennyi önkontrollja ne legyen...
De miért vagy még vele?
Te nem fogod tudni megváltoztani, ha ő maga nem akar változtatni.
És szemlátomást nem akar, különben már RÉG keresett volna segítséget.
Hagyd ott, lelki beteg emberrel öngyilkosság összejönni, mert csak lehúz a szintjére és te is kedvtelenné válsz miatta.
Köszönöm a véleményeket!:)
Hangsúlyoznám azt is,hogy nem vagyok biztos abban,hogy a rossz kedve és a gyakori flegma viselkedése miattam vagy a "betegsége" miatt van-e. Mivel nem volt pszichológusnál nem 100%,hogy depressziós,bár a tünetekből ahhoz közelít. Ahogy említettem egyszer elküldték dokihoz,de az már évekkel ezelőtt történt.
Ha biztosan tudnám,hogy nem miattam viselkedik így, természetesen támogatnám a betegség kigyógyulásából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!