Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyitott kapcsolatra hatással lehet a környezet véleménye?
Fordítva sem igaz. Hiába tolja több ismerősöm, hogy a nyitott kapcsolat a tuti, meg hogy úgyis mindenki félrelép. Mégse fogok így élni, mert nekem az a meggyőződésem, hogy a kapcsolat alapja a hűség. (Többek között.)
Ha a te párod meg lehet győzni, akkor valószínűleg mindig is volt benne kétség, és/vagy ő nem olyan boldog így, mint te.
magatoknak éljétek már az életetek, ne mások kedvére.
Ha nektek jó ez, csináljátok.
Én csak azt nem értem, hogy ezt egyáltalán minek terjeszteni? "Nyíltan felvállalni"... Ez a szó is értelmetlen, mert csak azt jelenti hogy mindenkinek állandóan beszéltek erről.
Mondjátok azt hogy együtt vagytok és jól van. Mintha direkt a drámázást, az elutasítást, a kiközösítést, az ítélkezést keresnétek.
Tartsátok titokban és veletek együtt mindenkinek ez sokkal jobb lesz. Nem kell róla beszélni. Nem olyan nagy dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!