Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tesztelni szeretne vagy nyílt kapcsolatra vágyik?
A barátnőm 29 éves, én meg 21. A barátnőm mondta, hogy még fiatal vagyok, csajozzak még. Nyugodtan menjek el csajozni, ismerkedni és ha úgy adódik, akkor szexeljek másokkal is, de Ő nem fog elmenni pasizni, meg lefeküdni másokkal, megvár engem, amíg kiélem magam más lányokkal. Mondta, ha nem megyek el csajozni, ismerkedni, akkor szakítani is képes lenne. Mondta, hogy nem zavarná, én pedig tudom róla, hogy baromira zavarná, elég féltékeny típus. Nagyon szeretem Őt, de erre nem lennék képes. Ő nem akar pasizni, de engem elzavarna csajozni.
Most csak tesztelni szeretne? Kíváncsi, hogy "megcsalnám-e"? talán Látni szeretne egy másik lánnyal, hogy tudja-e, hogy szeret-e? Megmondtam neki, hogy nem vagyok hajlandó csajozni, mivel Őt szeretem és vele vagyok.
Nem hinném, hogy "tesztelni" akar. Azért elég beteg gondolkodásúnak kéne lennie.
Csajozzál nyugodtan.
Miből gondolod, hogy nem tesztelni szeretne?
Nem fogok csajozni, nem tudnék, mivel vele vagyok és Őt szeretem.
Nézd, ha tesztel, akkor tényleg infantilis, ahogy a második írja.
Szerintem valószínűbb, hogy nem tekint komolyan a kapcsolatotokra a korkülönbség miatt, ezért akarja lazára venni.
Szerintem se veszi komolyan ezt a kapcsolatot veled, éppen a korkülönbség miatt. Érettebben gondolkodik, mint te, előrelátó, tudja, hogy az ilyen kapcsolatok rövid ideig tartanak, mert hiányzik belőlük az egyensúly.
Nyugodtan keress mást, aki illik hozzád korban is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!