Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ezekután kibékülnétek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezekután kibékülnétek a párotokkal?

Figyelt kérdés

7 hónapot töltöttünk együtt,sajnos rendszeres köztünk a veszekedés kisebb-nagyobb dolgokon.

Az utóbbi vita forrását írnám le itt, mindenkinek egyaránt érdekel a véleménye,ami talán tanácsul szolgálhatna:

A minap amikor hazaértem a párommal beszélgettem,-megjegyzem egyikünk sem tűnt idegesnek. Elmesélte hogy telefonáltak a szervízből, és megcsinálták az autóját, és hogy mikor mehet érte. Erről beszélgettünk,meg az áráról hogy kicsit drága volt,és hogy elakarja adni,mert az új autóba belerakná ennek az összegét.

Én egyetértettem vele, mondván hogy "mostanában tényleg sok a probléma vele".

Itt kezdődtek a gondok.

Egyszeriben elkezdett flegmálni velem,amire megkértem hogy vegyen vissza. Azzal jött én mi jogon merem az ő két kezi munkáját kritizálni,és sajnálja nem tud BMW-vel furikázni mint egyesek , ne legyek ennyire részrehajló, ezzel az autóval vinne engem is ide-oda. Hirtelen nem akarta már eladni se,mert semmi baja.

(Háttérinfó: BMW-je a volt páromnak volt,3 évet jártunk, kezdetben még egy golfja se volt, azért az autóért pedig megdolgozott,igaz a jelenlegi párom is tett az autójáért de én úgy gondolom én ezt nem feszegettem és soha nem is tettem.

Soha nem vitt sehova, és egy csokoládét sem fogadtam el tőle. Nem érzem úgy hogy utána rászolgáltam volna arra amit utána lealakított miszerint én egy anyagias sza.jha vagyok.

Nem élek én a pénzéből,és nem is vagyok a kitartottja.

Én elmondtam neki,hogy ezúttal megelégelem és elnézem neki (nem mintha bármikor bocsánatot kérne önmagától)… de ez volt az utolsó hogy én ezt elviselem,mert még ha tettem volna is bármit,ez a dolog alaptalan,és nincs olyan indok hogyha szeretünk valakit annak ilyeneket mondjuk.

Ezután azzal jött hogy én lesza.roztam az autóját és én mit képzelek magamról, meg hogy addig nem áll szóba velem ameddig nem kérek bocsánatot és szégyeljem magam.

"Nem te vetted.."és hasonlók. Nem is venném igénybe akár hogy a boltig elvigyen ami neki is útba esik,mert kinek esne jól ilyeneket hallgatni.

Erre mást nem tudtam mondani mint hogy fel is út le is út.

Helyre lehet hozni,vagy mit kéne tennem?

20 éves lány vagyok ,a párom 23.

( Nem élünk együtt ,semmi)

2017. nov. 5. 19:12
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
12%

Én inkább merci párti vagyok most már, ha már német autókról van szó.

A bmw elég proli, kivéve az m5, az bejött, olyanom volt.

2017. nov. 5. 19:52
 12/18 A kérdező kommentje:
Szerintem itt nem az autón van a hangsúly, hanem a viselkedésén,de tényleg tanulságos egy eset volt. Nem érdekel milyen autója van,legyen vele boldog.
2017. nov. 5. 20:02
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem, azért kezdett el hisztizni, mert egyetértettél vele?
2017. nov. 5. 20:44
 14/18 anonim ***** válasza:
90%

Tudod... alacsony önértékelésű fickóknál a fetisizált dolog (autó, fegyver, ház, csaj, babámfsza...) a cucc nem más, mint az egójuk meghosszabbítása.

Ergo amikor te lefikáztad az autóját, gyakorlatilag őt magát fikáztad le.

És mivel mennél kisebb a saját ego, annál nagyobb a fétis, így NAGYON megbántottad a kis érzékeny lelkét.

Nno.

A lényeg, hogy az autó az csak egy autó. És ha szr, akkor bizony szr. Ezen nincs mit ragzani, hanem venni kell egy kevésbé "küzdős járgányt", ami nem csak pénznyelőként funkcionál.... vagy rendesen megcsinálni.

2017. nov. 5. 21:38
 15/18 anonim ***** válasza:
72%

Ilyen volt az exem. 3 hónapja szakítottunk ilyen boldog még sosem voltam :)

Szerintem is szakíts. Sóher és paraszt, nem vesz részt az életedben sem.

2017. nov. 5. 22:08
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

De hülye. Ő akarta eladni, utána meg rinyál, hogy egyetértesz vele? Ráadásul nem szép, hogy felhozza a volt pasidat, mintha féltékeny lenne rá - ami egyáltalán nem jó dolog, feltéve, ha már tényleg nem tartod vele a kapcsolatot, és nem szoktál róla beszélni.

Másrészt: egy csokit nem fogadsz el tőle, nem hagyod, hogy levigyen a kocsival a boltba, ami amúgy útba esik neki. Ne haragudj, de ez így nem kapcsolat, és a pasi smucig, ha hagyja. Gondolj arra, hogy egyszer ezzel családod lesz, ha együtt maradtok (bár remélem, hogy nem fogtok), és akkor is ilyen fukar marad. Egy kapcsolatban alapdolog, hogy akinek van kocsija, az magától felajánlja, hogy kisebb utakra elviszi a másikat.

22/N

2017. nov. 5. 22:11
 17/18 omba ***** válasza:

Nem értek egy csomó választ én se. A kérdező nem fikázta a pasija kocsiját, csak egyetértett azzal, hogy sokba van a javítás és talán vehetne újat.

A pasi nem bírja feldolgozni, hogy a kérdező nem szűz, és, hogy az exének BMW-je volt (az is lehet öreg sz_r, amúgy). Erre kapásból leku_vázni, anyagias szajha meg más hasonlók: beteg elme, sokféle komplexussal.

Amúgy is a rendszeres veszekedés nem párkapcsolati jellemző, hagyd a csudába ezt a kretént.

2017. nov. 6. 16:54
 18/18 anonim ***** válasza:

A fiúk később érnek mint a lányok. Olyan 23-24 éves kor körül nő be a fejük lágya. De van aki később. Mint például a párod.

Örülj, hogy ilyen könnyen és gyorsan megszabadultál tőle. Éppen most teremtettél magadnak esélyt egy normális kapcsolatra!

2017. nov. 6. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!