Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elmennétek a kollégátok búcsúbulijára ha aznap lenne a 7. évfordulótok a párotokkal?
Figyelt kérdés
A kolléga 4 évig volt a cégnél, jóban voltatok, de esélyes hogy többet nem fogtok direktben találkozni. Vagy inkább a párotokkal ünnepelnétek a 7. évfordulót?2017. okt. 24. 15:04
1/25 anonim válasza:
Előtte elköszönnék tőle személyesen, kettesben. És a párommal tölteném az évfordulót. Hidd el, bajod lehet abból ha nem a párodat választod.
2/25 anonim válasza:
Igen, a párod " hanyagolása" a rosszabb választás...de beszéljétek meg, az is egy lehetőség.
3/25 anonim válasza:
Én más napra tenném az évforduló megünneplését, de én nem tartom annyira fontosnak az ilyen dátumokat - attól függ, nektek mennyire számít.
4/25 Heart of Darkness válasza:
Ugyanúgy cselekednék, mint az első válaszoló. Bár talán ez függ attól, hogy mikor lenne a buli, ha délután akkor lehet benéznék 1 órára, hogy elköszönjek tőle ott, és utána a nap többi részét a párommal ünnepelném. De, ha ez a lehetőség nem áll fent, akkor mindenképpen a párommal lennék.
6/25 anonim válasza:
Elköszönnék a kollegától napközben, délután, aztán mennék haza a páromhoz. Eszem ágában se lenne egész este random munkatársakat bámulni a párom helyett, azt meg fel se tudom fogni, mi a túrónak kell bulit rendezni 4 év munka miatt.
(Még szerencse, hogy a mi évfordulónk ünnepnapra esik, senki nem kavar bele :D )
7/25 anonim válasza:
Szvsz ha annyira jóban voltunk, akkor nem fog megszakadni a kapcsolat akkor sem, ha elmegy az illető, nekem is van a baráti körömben két volt kolléga.
Nálunk mondjuk pont nem lenne dilemma, mert szerencsére nem ünnepeljük ezeket a dátumos szarságokat.
8/25 anonim válasza:
Ha "csak úgy" nem fogtok találkozni, akkor miért lenne olyan fontos, h ott légy-e a "búcsú buliján". Ő a jövőben sz.rni fog rád, míg a párod valószínűleg melletted lesz.
9/25 anonim válasza:
Ha valóban jóban lennétek, akkor tudnátok bármikor találkozni. Én a párommal lennék, valahogy nekem az évforduló (meg más is ami vele kapcsolatos) fontosabb mint idegenekkel iszogatni.
10/25 anonim válasza:
Csak akkor mennek bucsubulira, ha tenyleg nagyon joban voltunk, egyeb esetben akkor se mennek el, ha semmi egyeb dolgom nincs aznap. De ha a jovoben nem fogunk talalkozni, akkor nyilvan nem voltunk annyira joban, az, hogy nem utaltuk egymast munka kozben, az kb semmi. Igy nyilvan inkabb a parommal toltenem az idot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!