Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elmennétek a kollégátok búcsúbulijára ha aznap lenne a 7. évfordulótok a párotokkal?
Én sohasem értetem ezeket a hónap meg évfordulós ünnepléseket, sőt egyszer arról is beszélgettünk, hogy most mikortól kellene számolni?
Szóval vinnék a páromnak valami szép virágot délután, aztán elmennék búcsúztatni a havert, este meg otthon megünnepelnénk valami kedves, nagy szeretkezéssel.
A parommal lennek. Foleg,ha evfordulo. Vele elsz egyutt,ra szamithatsz.
PA kollega az nem barat. Azzal csak kenytelensegbol toltunk idot. Meglatod,utana ugyse talalkoztok soha tobbet. A munkahelyen minek kellene baratkozni??
elmennék.
a párommal lennék olyan viszonyban hogy megérti ha kihagyok egy ünnepet, egy kollégával viszont már nem valószínű...az sokkal formaibb viszony, és sokkal jobban "vissza is üt" ha nem vagyok illedelmes.
El, ez egyértelmű.
A páromat mindennap láthatom, de kollégát valószínűleg soha többé.
Az meg külön "érdekes" lenne, ha pont a párom nem bírna ünnepelni se egy nappal előtte, se másnap... csak és kizárólag azon a napon.
Én elmennék a búcsúbulira. 7 év után csak vagytok már olyan kapcsolatban, hogy meg tudjátok beszélni, hogyan pótoljátok be az ünneplést nem? Persze nem feledkeznék meg az nap sem róla, ajándékot átadnám, aztán mondjuk másnapra vendéglő stb.
Én legalábbis engedném párom, hogy elmenjen. Felnőtt emberek vagyunk, vannak más kapcsolataink is, ami természetes és egészséges és szükséges.
28N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!