Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a párotokkal?

Figyelt kérdés
Ha jönne egy üzenet számára egy nőtől,amiben az áll, hogy szeretlek,meg még egy 1-2 dolog,tehát nem eltévedt üzenet.
2017. nov. 1. 15:05
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
53%

Kérdőre vonnám

amúgy mit kerestél a telefonjában?

2017. nov. 1. 15:07
 2/13 anonim ***** válasza:
13%

A párod helyébe leüvöltenélek, hogy mi a phaszt képzelsz magadról, hogy turkálsz a telefonomban az engedélyem nélkül.

Nem volt gyerekszobád?

2017. nov. 1. 15:08
 3/13 anonim ***** válasza:
11%
Semmit, ugyanis nem vagyok kapcsolatban.
2017. nov. 1. 15:10
 4/13 A kérdező kommentje:
Nem az én páromról van szó,és nagyon jót ír az első kettő,hogy mit kutakodik valaki a másik telefonjában..
2017. nov. 1. 15:13
 5/13 anonim ***** válasza:
0%

Örülnék neki, milyen népszerű, szeretni való párt találtam magamnak.

Másrészről meg, még tévedésből sem nézünk egymás telójába, tárcájába, zsebébe, kocsijába, számgépébe.

1 Bizalom.

2 Sok mindent lehet félreérteni.

Nem látom értelmét kombinálni, idegeskedni, mi, mit is jelent.

2017. nov. 1. 15:18
 6/13 anonim ***** válasza:
97%
Egyértelműen kérdőre vonnám. Ha meg rossz megérzéseim vannak vele kapcsolatban énis megpróbálnék beleolvasni az üzeneteibe főleg ha titkolózik, de akkor meg már egyértelmű, hogy valami nincs rendben.
2017. nov. 1. 15:37
 7/13 anonim ***** válasza:
89%

Félreérteni a szeretlek üzit...rossz duma.

Kérdőre vonnám a páromat az biztos. Utána jobban figyelnék mert biztos kimagyarázná, illetve szakítanék.

2017. nov. 1. 15:39
 8/13 anonim ***** válasza:
84%

Nem kell kutakodni, nekem is látszik az üzenet szövege. Sms esetén az egész.

Kérdező: dobd ki. Megmondod, hogy megrendült a bizalmad, így meg nincs értelme.

Nem kell többet mondani. Még a végén te vagy a kötsög, amiért rá mertél jönni, hogy félrekúr. ;)

2017. nov. 1. 15:54
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

1. nem szokásom kutakodni a párom telefonjában, de tegyük fel hogy pont nálam volt amikor megérkezett az üzenet (ilyen szokott lenni, ha a képeit nézem, vagy én lemerültem, de mindig az ő beleegyezésével), vagy mutatott rajta valami mást és megláttam.

2. Megkérdezném mi ez az egész. Arról hogy a nő mit írogat neki, ő nem tehet. Tudom is hogy van olyan csaj aki nem képes leakadni a páromról, annak ellenére hogy többször elmondta hogy velem van, és ezen nem tervez változtatni, lehet hogy ez is ilyen eset. A probléma ott kezdődik, ha ő visszaír neki hasonló stíllusban, nem elutasítóan.

3. Ha csak a nő teper, nem érdekelne, hadd teperjen, bízom a páromban. Ha a párom vevő lenne rá, és régebb óta megy a dolog, az már érzelmi megcsalás, és minimum nagyon alaposan elgondolkodtatna a kapcsolatunk jövőjéről.

2017. nov. 1. 15:57
 10/13 anonim ***** válasza:
77%

Összeomlanék, hogy a barátnőm megbuzult mellettem.

31/f

2017. nov. 1. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!