Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a párotokkal?
Kérdőre vonnám
amúgy mit kerestél a telefonjában?
A párod helyébe leüvöltenélek, hogy mi a phaszt képzelsz magadról, hogy turkálsz a telefonomban az engedélyem nélkül.
Nem volt gyerekszobád?
Örülnék neki, milyen népszerű, szeretni való párt találtam magamnak.
Másrészről meg, még tévedésből sem nézünk egymás telójába, tárcájába, zsebébe, kocsijába, számgépébe.
1 Bizalom.
2 Sok mindent lehet félreérteni.
Nem látom értelmét kombinálni, idegeskedni, mi, mit is jelent.
Félreérteni a szeretlek üzit...rossz duma.
Kérdőre vonnám a páromat az biztos. Utána jobban figyelnék mert biztos kimagyarázná, illetve szakítanék.
Nem kell kutakodni, nekem is látszik az üzenet szövege. Sms esetén az egész.
Kérdező: dobd ki. Megmondod, hogy megrendült a bizalmad, így meg nincs értelme.
Nem kell többet mondani. Még a végén te vagy a kötsög, amiért rá mertél jönni, hogy félrekúr. ;)
1. nem szokásom kutakodni a párom telefonjában, de tegyük fel hogy pont nálam volt amikor megérkezett az üzenet (ilyen szokott lenni, ha a képeit nézem, vagy én lemerültem, de mindig az ő beleegyezésével), vagy mutatott rajta valami mást és megláttam.
2. Megkérdezném mi ez az egész. Arról hogy a nő mit írogat neki, ő nem tehet. Tudom is hogy van olyan csaj aki nem képes leakadni a páromról, annak ellenére hogy többször elmondta hogy velem van, és ezen nem tervez változtatni, lehet hogy ez is ilyen eset. A probléma ott kezdődik, ha ő visszaír neki hasonló stíllusban, nem elutasítóan.
3. Ha csak a nő teper, nem érdekelne, hadd teperjen, bízom a páromban. Ha a párom vevő lenne rá, és régebb óta megy a dolog, az már érzelmi megcsalás, és minimum nagyon alaposan elgondolkodtatna a kapcsolatunk jövőjéről.
Összeomlanék, hogy a barátnőm megbuzult mellettem.
31/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!