Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi időt töltetek a párotokkal?
Amikor nem "kell" külön lennünk, pl egyetem miatt, akkor szabadidőnk 95%-át együtt töltjük. Ebben nálunk az alvás is benne van, mivel együtt élünk , kettecskén.
Időt szánunk a barátainkra is, de utána is sietünk haza a másikhoz.
5 éve járunk.
23N
Hetente úgy 4-5 napon találkozunk, amikben van két együtt alvás is. Hetente egy egész napot (általában szombat) szoktunk együtt tölteni.
Nem fogom minden szabadidőm vele tölteni. Megvannak a magam barátai, akikkel nagyon szeretek lenni, a magam hobbijai, amikkel szeretek foglalkozni.
26/f, 23/l és másfél éve együtt
Nekem régi rossz tapasztalatok (több) miatt nem jut eszembe hogy találkoztassam a barátaim és a barátnőm túl gyakran.
Az nem jön át, hogy aki szinte minden időt a párjával tölt, annak nincsenek igaz barátai? Én a régi barátaimat még középiskolából ismerem, már több mint tíz éve legjobb barátok vagyunk és ha a párom azt mondaná hogy válasszak közte és a barátaim között (hogy vele legyek, velük nem találkozhatok), akkor szakítanék. (Persze a barátaimat is elküldeném a pi csába, ha azt mondanák válasszak köztük és a barátnőm között.)
Együtt élünk, természetesen sok időt töltünk együtt, de nem az összes szabadidőnket. Rengeteg közös programunk van, de vannak külön programjaink a barátainkkal, vagy például a zenei ízlésünkben is kicsi az átfedés, ezért koncertekre külön járunk, ill. évente 1-2 alkalommal van néhány nap/egy hét, amit külön töltünk (pl. fesztivál vagy barátlátogatás külföldön). A saját kis dolgainkkal is szeretünk foglalkozni, amikor otthon vagyunk, ilyenkor elvagyunk külön szobában.
Egyáltalán nem tartjuk egészségesnek 0-24ben egymás hátsójában lenni, mindketten független típusok vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!