Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vajon csak hülyít, mert látja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon csak hülyít, mert látja rajtam, hogy tetszik nekem vagy tényleg nem akar semmit? 20/L

Figyelt kérdés
8 hónapja ismerkedtem meg a sráccal és elég hamar jó haveri viszonyba kerültem vele, ez a környezetemnek is feltűnt. 4 hónapja barátnőim "beleültették a bogarat" a fülembe, hogy tényleg akarhat valamit, de én nem hittem el. Próbáltam infót szerezni, hogy akar-e tényleg valamit Tőlem vagy sem, de nem kaptam egyértelmű választ. Azóta viszont nem birok Rá úgy nézni, ahogy azelőtt, s ezt ő is látja és azt érzem, egyre jobban próbál igazodni hozzám. Mégse mondja ki hogy akar valamit vagy sem. :S
2010. máj. 30. 21:10
 1/4 anonim ***** válasza:
le kell vágnom a körmeimet
2010. máj. 30. 21:12
 2/4 anonim ***** válasza:

"Vajon csak hülyít, mert látja rajtam, hogy tetszik nekem vagy tényleg nem akar semmit?"

- Most ez a kettő nagyjából nem ugyanaz?

2010. máj. 30. 21:15
 3/4 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem kizárt hogy terhes vagy, gyorsan menj nőgyógyászhoz!!!!
2010. máj. 30. 21:55
 4/4 A kérdező kommentje:

XD Miért lenne ugyanaz? Lehet hogy csak haver akar maradni...s én értem félre a dolgot. :)

Egyébként: tudom alap hülye sztori, de eddig nem volt ilyen gondom, mert aki akart valamit tőlem, az egyértelműen megmondta, nem pedig kerülgetett hónapokon (!) át. S már én éreztem magam hülyén, hogy mindenki körülöttem úgy látta, hogy akar valamit...kivéve engem. :P

2010. máj. 31. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!