Mi lehet ez? Valamilyen göb van rajtam, de nem tudom mi lehet. Az orvos se mond/tud semmit!
Volt egy szőrtüsző gyulladásom, a nagyajkam mellett. Azt kiműtötték, felszívódós varratot raktak bele. Nem sokkal a műtét után (kb. 2-3 hét), megjelent ott egy göb (dudor). Visszamentem vele a dokihoz, azt mondta, hogy külső jele a gyulladásnak nincs, úgy érzi folyadék van benne. Adott rá ftorocort-ot. Nem múlt el, visszamentem. Folyadék már nincs, maradt a ftorocort meg valami B betűs krém, amivel vastagon kell kenni és B betűs valamibe áztatott vatta (ecet szaga van). Még mindig nem múlt el, hol kisebb hol nagyobb.
Mi lehet ez és mit lehetne vele kezdeni? Egyáltalán mitől alakulhatott ki?
Köszönöm!
Az a szőrtüsző nekem még mindig gyanús! Lehet, hogy nem sikerült a kiszedése, és ismét nő ott a szőr? Mivel nem tud kijönni hát begyullad, és göböt csinál.
Ha így van, előbb utóbb a felszínre tör, lehet, hogy egy másik orvosnak is érdemes lenne megmutatni. Édes a doki amikor azt mondja folyadék van benne, hát az neki nem gyanús? Talán ki kellene tisztítani nem?
Üdv Bejuga.
Kedves Bejuga!
Köszönöm szépen a válaszod. Úgy döntöttem, hogy holnap utoljára elmegyek hozzá és utána más dokit keresek. A vicc az egészben, hogy ráadásul magán doki. Életemben nem voltam még magándokinál, mert azt vallom, hogy ugyanolyan lelkiismeretesnek kell lennie, de ezen hamar túl szerettem volna esni. Hát ez nem jött össze....
Egyébként a felszíne teljesen sima, bár már "bunda" van rajta, így nem merek menni kozmetikushoz.
Ha szőrtüsző, akkor valószínű megint ki kell műteni, mert az előző is kb. fél évig ott volt, mire elmentem ehhez a dokihoz, mert nem múlt el. Előtte is voltam dokinál, de azt mondta, hogy el fog múlni.
Még egyszer köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!