Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennél ilyenkor? (pasi-ügy)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél ilyenkor? (pasi-ügy)

Figyelt kérdés

A barátom tegnap volt nálam, de összevesztünk, és elment 7kor, de amúgyis ment volna dolgozni. Egész nap nem tudtam róla ma semmit, délelőtt 11kor volt fennt myvipen, írtam neki 4-kor egy smst, hogy "ne haragudj, gyere le 6kor, szeretlek", nem írt vissza. fél 6kor hívtam, nem vette fel, megpróbáltam még 1x, akkor se vette fel. azóta hívtam még 3x, egyszer sem vette fel, msn-en nincs. Te mit tennél ilyenkor? Tök szarul esik, és ideges is vagyok:(

7 hónapja vagyunk együtt.

2010. máj. 30. 20:43
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Amikor először nem vette fel azthittem alszik, de megnéztem volt délelőtt vipen, úgy hogy nemtudom mivan vele. Utána arra gondoltam, hogy elment valahova, és otthon hagyta a telóját, aztán rájöttem, hogy még a WC-re is a telójával megy, úgy hogy ezis kilőve. Hát tényleg várok, de azért ez már durva, h nem tudok róla semmit, ha ezen én meg behisztiznék, még én lennék a köcsög.. Áh, férfiak..
2010. máj. 30. 21:04
 12/17 anonim ***** válasza:

Nem tudod elrejteni a számodat, amikor hívod? Akkor felveszi, mert nem tudja, ki az... :)

Majd írd meg, mi lett a vége!

2010. máj. 30. 21:04
 13/17 A kérdező kommentje:

Huhh utolsó, azis durva:S És te mit reagáltál rá?

Utolsó előtti: senkinek se tudom a számát, egy embernek tudom, de ő vele mióta járunk, azóta nincs olyan jóba, tehát esélytelen, h tudja mivan vele. (az a srác előtte kiakart használni)

2010. máj. 30. 21:05
 14/17 A kérdező kommentje:

Előzőeknek ment az utolsó és utolsó előttis.

De nem veszi fel, sajátomról próbáltam, + 2 számról amiket nem ismer, azokat se vette fel...

2010. máj. 30. 21:06
 15/17 anonim ***** válasza:
56%

szerintem tudja hogy te keresed azért nem veszi fel:p

az én párom is ilyen makacs teremtés, szerencsére leszokott róla...de okozott pár álmatlan éjszakát már nekem így:-S

Leszoktattam róla...mondtam neki, hogy ha nem akar velem beszélni akkor mondja meg, de ne csinálja ezt mert falra mászom az idegtől...azóta betartja, ha összekapunk mindig szól, hogy tartani fog ez még egy órát, egy fél napot, egy napot:-S most már ezektől mászok falra...:D

Amúgy 3 éve vagyunk együtt, és már annyira felfejlődtünk, hogy ilyen esetekben is kéépesek vagyunk kommunikálni. Megmondom neki, hogy 1o perc múlva hívom, vagy majd reggel beszélünk...

Miután kibékültetek próbáld megbeszélni Vele, hogy ne csinálja ezt veled, inkább beszéljétek meg a dolgokat. Mond meg, ha legközelebb ilyen lesz (mert tuti lesz:)) adjon életjelet magáról mert a bizonytalanság mindennél rosszabb!

sok sikert:)

2010. máj. 30. 21:12
 16/17 A kérdező kommentje:
Írt egy smst tegnap fél 11kor, hogy most kelt fel,meg szeret,meg hnap talizunk..hát nem hiszem, h fél 11 kor kelt fel este..na mind1, ma beszélgetek vele azthiszem.
2010. máj. 31. 13:51
 17/17 anonim válasza:
Örülj neki, h írt 1általán :) Bnőm csinált már olyant, h este nem válaszolt sms-emre, pedig volt pénze és nem aludt..
2010. máj. 31. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!