Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyha egy pasi azt mondja nektek, csajok, hogy: "ilyenkor azt kéne ám mondani, hogy helyes vagyok", akkor mit mondanátok neki?
Figyelt kérdés
beszélgettünk... aztán vhogy csak így kilyukadtunk.. de nem mondtam neki h az.
velem már többször volt ilyen eset
h pasik beszólnak h : ilyenkor nem ezt kéne ám mondani, hanem azt h helyes vagyok"
17/L
2010. máj. 6. 17:04
1/5 anonim válasza:
Mert mit mondtál neki hogy szép?Mert akkor tényleg nem azt kell mondani.
2/5 anonim válasza:
Hát...ha nem tudjuk, hogy mit mondtál a helyes helyett...így nehezen fogunk tudni válaszolni:D
De én is arra gondolok, mint az első válaszoló...
3/5 A kérdező kommentje:
azt kérdezem, hogy TI mit mondanátok
2010. máj. 6. 17:36
4/5 anonim válasza:
2. vagyok...
De nem érted...???:D NEM TUDJUK AZ ELŐZMÉÉÉNYT:D
Mit mondtál ELŐTTE, mielőtt ezt mondták a pasik, hogy "ilyenkor nem ezt kéne ám mondani, hanem azt, h helyes vagyok"
Mert ha nem tudjuk, hogy mire reagáltak így, akkor mi hogy tudjuk, hogy hogy reagáltunk volna?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!