Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél ilyenkor? (pasi-ügy)
A barátom tegnap volt nálam, de összevesztünk, és elment 7kor, de amúgyis ment volna dolgozni. Egész nap nem tudtam róla ma semmit, délelőtt 11kor volt fennt myvipen, írtam neki 4-kor egy smst, hogy "ne haragudj, gyere le 6kor, szeretlek", nem írt vissza. fél 6kor hívtam, nem vette fel, megpróbáltam még 1x, akkor se vette fel. azóta hívtam még 3x, egyszer sem vette fel, msn-en nincs. Te mit tennél ilyenkor? Tök szarul esik, és ideges is vagyok:(
7 hónapja vagyunk együtt.
Szerintem hagyjad egy kicsit.tudom nehéz megállni, hogy ne keresd.majd kiengedi a gőzt egy kicsit, majd keres magától is.
minnál sűrübben hívod, annál rosszabb.
Jaj...megértelek.
Mi is sokszor összekapunk... miis lassan 7hónapja járunk.
Pl. ma is otthagytam msnen... leléptem aztán irta gyorsüzibe, h "akkor szia"... azóta nem is kerestük egymást-
Figyelj hagyd egy kicsit... az enyém is hisztis, bár Ő ilyenkor azt árja hogy én keressem meg, ha én hibáztam, de van amikor Ő keres.
Várj egy picit, tudom hogy nehéz. De biztos csak tesztel, hogy mennyire futsz utána, hagyd rá, keresni fog! Hidd el!
Majd irj fejleményt.:)
Nagyon rossz ezt olvasni.. ismerem milyen érzés,főleg ha várnod kell és nem tudod mivan vele :/
Azt nem mondom,hogy ne idegeskedj,mert úgyis rajta jár az eszed:S
Esetleg valami haverjának nemtudod a számát? vagy msn címét?
Talán ők tudnának mondani infot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!