Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális az ilyen pasi? Pasik! Ilyenkor ti mit akartok?
Szia!
Szeret még azért hivogat, hirtelen felindulásból szakított veled. Egyébként neked sem szép dolog azzal "idegesíteni", hogy elment a barátaival nyaralni veled meg még nem.
Lehet, hogy még nem ért meg egy kettesben eltöltött nyaralásra. Bár nem tudom hány évesek vagytok. De tény, hogy egy fiú életében a barátok nagyon meghatározó szereplők és vita során nem ajánlott felhozni őket:))
L/18
Most van itt a lehetőséged, hogy visszakapja azt amit te kaptál tőle.
Ha hívogat akkor megkérdezheted tőle, hogy mi a francért kéri számon, és mi köze van hozzá, hogy te mit csinálsz.
Megmondhatod, hogy te is unod, hogy ő b*sztat téged, nyugodtan lekophat.
Bár lehet nem leszel képes ezt megtenni, de simán megérdemelné a srác, aztán vagy észbe kap, vagy lekop, de az inkább jobb lenne.
szerintem vagy nem tudja hogy mit akar vagy csak szimplán játszik veled!próbáld meg hogy nem veszed fel a telefont ha hív hogy hogyan fog reagálni.ha esetleg meg kérdi hogy miért nem vetted fel akkor mondd meg neki hogy ne hogy már számon kérj azért hogy mit és miért teszek.egyébként is volt jobb dolgom annál hogy a telefont vegyem felfele.és akkor meg látod hogy hogyan reagál.De ez csak az én véleményem. :)
Sok sikert!
jah hogy szegénykém meg sértődik:D:D
az nem baj hogy téged meg bánt azzal hogy így viselkedett veled?vagy akkor bármit meg tehet csak te nehogy mondjál neki valami bántót mert akkor összetörik szegény pici szive?hát ne haragudj de ez hihetetlen.akkor bármit csinálhat te úgyis meg bocsájtasz neki mert ha nem akkor nem fog többet hívni.én el hiszem hogy szereted de azért ennyire ne alázkodj már meg neki?nem kapsz másikat?olyat aki normálisabb és meg érdemel téged?mert ez nem normális.de ha neked ez kell akkor legyen engem nem zavar nem az én életem.csak nehogy aztán még több szenvedés legyen belőle.
Valószínűleg megbánta, hogy szakítottatok, csak nem akar megalázkodni...
Az meg elég gáz, hogy veled nem tervez semmit nyáron...
Döntsd el, hogy megéri-e ez neked, és ha arra jutottál, hogy igen; kérdezd meg, hogy folytatni akarja-e vagy mik a szándékai?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!