Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális az ilyen pasi? Pasik! Ilyenkor ti mit akartok?

Figyelt kérdés
Pár napja szakított velem a barátom másfél év után. Azért szakított mert nekem rosszul esett hogy a barátaival másodszor ment el nyaralni velem meg sehova nem ment még. De ezt még túl is éltem volna csak hogy én megmertem kérdezni tőle hogy mit csinál és azt mondta hogy nehogy már én kérjem őt számon meg nem fog nekem magyarázkodni és megunta hogy b*asztatom. Ezért szakított! Amikor még nem szakított akkor nem hívott fel csak naponta egyszer mosat meg felhív reggel naközben és este is felhív jó éjszakát kívánni. Azt nem értem hogy ha szakított akkor miért keres még mindig és miért hív fel többször meg mondogatja hogy ha nem tudok aludni akkor hívjam fel stb. Nem értem hogy most akkor mit akar. Fiúk nálatok ez mit jelent??
2010. júl. 14. 12:21
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
És hogyan vagy mivel tegyem féltékennyé?? mert ha egy pasival akkor azt mondaná hogy nemis szerettemha ilyen hamar pasizok és akkor nem is kérne bocsánatot hanem még sztem ribancnak is tartana. nincs valami olyan módszer amitől kiakadna a féltékenységtől és köze más pasihoz?? És hogyan tudhatnám meg hogy akar e még tőlem valamit. Holnap este ér haza a nyaralásról. Szeretném ha pénteken eljönne és tudnák egy kicsit beszélgetni és akkor ha látom akkor eltudnám dönteni hogy akar e vmit
2010. júl. 14. 13:02
 12/18 anonim ***** válasza:
tipikus sértődött oroszlán dolog...neki mindent lehet,neked semmit,és még ő szakít.igazad van,ha a haverjaival el tud menni,akkor érted is megtehetné h vhova leruccantok pár napra.ha annyira szeret,nem gond ez,hanem örül neki.az én 17!éves barátom említette az imént,h vhova elmehetnénk kettesben.
2010. júl. 14. 13:10
 13/18 anonim ***** válasza:
ne ő döntsön már:) ne hagyd magad megalázni,és az orrodnál fogva vezetni!igenis hívogasson,teperjen,te meg szard le!hadd kapja vissza amit veled tett.
2010. júl. 14. 13:11
 14/18 A kérdező kommentje:
Valaki nem tud valami jó ötletet hogy milyen ürüggyel hívjam el pénteken mit mondjak neki minek jöjjön? És ha nem akar eljönni? ha eljön akkor mit mondjak neki amiböl észre veszem hogy akar e vlamit? vannak jelek?
2010. júl. 14. 13:20
 15/18 anonim válasza:
Kérdezd meg egyenesen, hogy ezzel a viselkedéssel mi a célja? Bár azt hiszem , hogy sajnos nem igen vesz Téged komolyan, különben nem ment volna el úgy nyaralni, hogy Téged itthon hagy. Én nálad biztosan sokkal idősebb és férfi vagyok. Tapasztalatból tudom, hogy, ha valakit szerettem vagy jött velem nyaralni, vagy én nem mentem. Szerintem ne táplálj túlzott reményeket a közös jövőhöz. A legfontosabb, hogy ne alázkodjál meg, még ha fáj is. Szerintem keress egy másik fiút, aki jobban megbecsül. Remélem tudtam segíteni.
2010. júl. 14. 13:36
 16/18 anonim ***** válasza:
Valamit titkol és azért próbál terelni meg bűntudatot ébreszteni benned!(hazudj ha tudsz ;)!! )
2010. júl. 14. 13:48
 17/18 A kérdező kommentje:
köszi szépen :)
2010. júl. 14. 13:57
 18/18 anonim ***** válasza:
Én is férfi vagyok, de az ilyen férfi nem normális. Ha valaki szereti a párját akkor az vele akar menni nyaralni, és nincsenek titkolnivalói sem. Dobd amilyen hamar csak tudod.
2010. júl. 14. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!