Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek ebben a szituációban nagy a baj párkapcsolati mélypont?
Te tudsz menni a picivel anyaotthonba, de ott is van várólista.
Esetleg próbáld megkérdezni azt, hogy van-e önkormányzati bérlakás, és milyen feltételekkel lehet elnyerni. (Nálunk erre is éveket kell várni, és az kap, aki két év bérleti díjat ki tud fizetni.)
Addig próbálj beszélni a nagyszülőkkel, hogy te se így tervezted, de nem tehetnek téged utcára. Ők se fiatalok, egyre több segítségre lesz szükségük. (Bár most láttam, hogy 39 éves ismerősöm lett nagymama...)
Nem csak párkapcsolati szempontból vagy mélyponton. Egy szakítás után lehet, hogy még nehezebb helyzetben leszel. A pasid nem tűnik olyan típusnak, aki tisztes gyerektartást fog fizetni, gondolom te se a max gyedet kapod. Gyesből és családi pótlékból se fogsz tudni albérletbe menni, egyedül.
Ha csak ezt a részét nézem, akkor jobban jársz, ha MOST együtt oldjátok meg. De nagyon sürgősen állj a saját lábadra, és készülj arra, hogy egyedül fogsz maradni.
Elő sem fordult volna ez a szitu!
Ne haragudj, de hány èves vagy!??
Èrtem èn, hogy nagy a szerelem, meg minden, de a semmire mèg gyereket is gyàrtani, hát...meg ez az ennèl lakunk, annál lakunk.
Mennyi idős a gyerek!??
Megáll az èsz, komolyan!! A sorrendet kène csak tartani:fiatalság, buli, pia, pasik/nők, tanulás, munka, ismerkedès, összeköltözès,együttèlès ès aztán gyerekgyártás
3#
Függetlenül attól, hogy igazad van: ilyenkor az már nem segít, hogy mit kellett volna tennie. (Az nekem is bántja a szemem, hogy a gyors odababázás apóshoz egy alig ismert pasinak az "mint a mesében", de jelenleg lényegtelen.)
Ezt remélhetőleg már felfogta a kérdező is.
Egyébként sem egyszerű ilyen szituációban tanácsot adni, mert itt nincs gyors megoldás, ami egy csapásra kihúzza a kakiból. Ahogy mondani szokták: innen szép nyerni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!