Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párkapcsolati hullámvölgy,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolati hullámvölgy, hogyan legyen több csúcs, mint völgy?

Figyelt kérdés
Sokat veszekszünk és nem tudom hogyan változtassak ezen. Sok esetben én generálom ezeket a veszekedéseket és félek, hogy elveszítem őt. Tehetetlennek érzem magam, nem akarok úgy viselkedni, ahogy viselkedem, valaki esetleg meghallgatna?
2017. okt. 11. 21:55
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
és hogy generálod ezeket?
2017. okt. 11. 22:00
 2/14 A kérdező kommentje:
Elégedetlenkedek, bizalmatlan vagyok. Mindig félek és a félelmeim vezérelnek, nem vagyok derűlátó. Persze vannak jó tulajdonságaim is. Ezektől a rosszaktól szeretnék megszabadulni.
2017. okt. 11. 22:09
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Mivel generálod a vitákat ? Ha szeretnél változtatni az már egy jo kezdet
2017. okt. 11. 22:10
 4/14 anonim ***** válasza:
Mivel vagy elègedetlen ? Mièrt vagy bizalmatlan ? Adott rá okot ?
2017. okt. 11. 22:10
 5/14 Noblesse Oblige ***** válasza:
100%

A kérdés, miért generálod őket? Ha erre meg lesz a válasz, akkor már többé kevésbbé meg lesz rá a megoldás.

Én pl. anno csináltam ezt, mert nem tudtam "bízni". Amint feladtam a félelmem, és elkezdtem bízni a páromban, beköszöntött közöttünk a harmónia. Addig balhé után balhé jött.

2017. okt. 11. 22:11
 6/14 A kérdező kommentje:
Tulajdonképpen nem vagyok vele elégedetlen, de sokszor úgy jön le a kommunikációmból, mintha az lennék. Magammal is elégedetlen vagyok és ennek hangit adok, ez idegesítő, hogy még mennyiszer győzködjön. A bizalmatlanság féltékenységből fakad, konkrét okot nem adott rá, volt, hogy hazudott, ezt nehéz megbocsátanom. De nem adott okot féltékenységre. Hogy lehet ezt az érzést elhagyni?
2017. okt. 11. 22:17
 7/14 A kérdező kommentje:
Hogy tudtad feladni a félelmed?
2017. okt. 11. 22:19
 8/14 Noblesse Oblige ***** válasza:

1 évig bizalmatlan voltam vele. Pedig nem adott okot rá. Megelőlegeztem neki, mindazt azt a rosszat, amit el sem követett. :) Plusz az én családomban igazi öngyilkosság az őszinteség. De beszélni sem tudtam a gondokról, mert mindig fojtogatott a gombóc a torkomban.

1 év alatt mindig türelmes volt velem, mindig őszinte, és mindig szembesítettem a hülyeségemmel (ami persze nem tetszett). De rájöttem, hogy ez nem mehet így tovább, és mivel soha nem adott arra okot, hogy ne bízzak benne, így azt mondtam, jó legyen egyszer élünk. Elhatároztam és szép lassan haladtunk. Eleinte csak a gondolataim mondtam el, mi miért nem tetszik, vagy megkérdeztem ő mit gondol. Ő elmondta a nézőpontját, jobban megértettem őt.

Szerintem szép lassan kezdj el beszélni a félelmeidről. Miért nem vagy elégedett magaddal, vele, a helyzettel, aztán mitől félsz. Meg kell tanulnod megnyílni, és cserébe neki is meg kell nyílnia.

Ez nem lesz könnyű. Sőt. Sokszor úgy érzed ez hülyeség. Öngyilkosság, nem éri meg, csak sérülsz a végén és te leszel a bolond.

De vagy akarsz kapcsolatot vagy ne erőltesd. Mert enélkül nem megy. A bizalom nélkül sosem lesz teljes értékű kapcsolatod, úgyhogy egyszer szembe kell nézned ezzel és legyőzni önmagad!

Sok sikert! :)

2017. okt. 11. 22:49
 9/14 anonim ***** válasza:
93%
Nekem sokat segített a hastánc. Tiazza Wilson Free belly dance classes youtube csatornája szuper. Edzések, koreográfiák, interjúk. Nézz szét egy kicsit, és ha kedvet kaptál, csináld te is. Ahogy egyre jobban tudod kontrollálni a saját testedet, egyre több önbizalmad lesz. Ha egészséges önbizalmad van, el fog tűnni a féltékenység is. Ha jól értem, azért generálsz vitákat, hogy újra és újra bizonyítsa a barátod, hogy jó vagy neki. Ha tudod magadról, hogy szexi, dögös, okos, ügyes, talpraesett és ellenállhatatlan nő vagy, akkor nem kell a barátod megerősítését kierőszakolni.
2017. okt. 11. 22:51
 10/14 anonim ***** válasza:
31%

Mindig több csúcs lesz, mint völgy, mert egy völgyhöz legalább 2 hegy kell.

Az a bajod, hogy bazi messze vannak a hegyek a síkságban.

Rossz kapcsolat, nem illetek össze, szakíts.

2017. okt. 12. 06:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!