Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolati hullámvölgy, hogyan legyen több csúcs, mint völgy?
A kérdés, miért generálod őket? Ha erre meg lesz a válasz, akkor már többé kevésbbé meg lesz rá a megoldás.
Én pl. anno csináltam ezt, mert nem tudtam "bízni". Amint feladtam a félelmem, és elkezdtem bízni a páromban, beköszöntött közöttünk a harmónia. Addig balhé után balhé jött.
1 évig bizalmatlan voltam vele. Pedig nem adott okot rá. Megelőlegeztem neki, mindazt azt a rosszat, amit el sem követett. :) Plusz az én családomban igazi öngyilkosság az őszinteség. De beszélni sem tudtam a gondokról, mert mindig fojtogatott a gombóc a torkomban.
1 év alatt mindig türelmes volt velem, mindig őszinte, és mindig szembesítettem a hülyeségemmel (ami persze nem tetszett). De rájöttem, hogy ez nem mehet így tovább, és mivel soha nem adott arra okot, hogy ne bízzak benne, így azt mondtam, jó legyen egyszer élünk. Elhatároztam és szép lassan haladtunk. Eleinte csak a gondolataim mondtam el, mi miért nem tetszik, vagy megkérdeztem ő mit gondol. Ő elmondta a nézőpontját, jobban megértettem őt.
Szerintem szép lassan kezdj el beszélni a félelmeidről. Miért nem vagy elégedett magaddal, vele, a helyzettel, aztán mitől félsz. Meg kell tanulnod megnyílni, és cserébe neki is meg kell nyílnia.
Ez nem lesz könnyű. Sőt. Sokszor úgy érzed ez hülyeség. Öngyilkosság, nem éri meg, csak sérülsz a végén és te leszel a bolond.
De vagy akarsz kapcsolatot vagy ne erőltesd. Mert enélkül nem megy. A bizalom nélkül sosem lesz teljes értékű kapcsolatod, úgyhogy egyszer szembe kell nézned ezzel és legyőzni önmagad!
Sok sikert! :)
Mindig több csúcs lesz, mint völgy, mert egy völgyhöz legalább 2 hegy kell.
Az a bajod, hogy bazi messze vannak a hegyek a síkságban.
Rossz kapcsolat, nem illetek össze, szakíts.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!