Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párkapcsolati hullámvölgy,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolati hullámvölgy, hogyan legyen több csúcs, mint völgy?

Figyelt kérdés
Sokat veszekszünk és nem tudom hogyan változtassak ezen. Sok esetben én generálom ezeket a veszekedéseket és félek, hogy elveszítem őt. Tehetetlennek érzem magam, nem akarok úgy viselkedni, ahogy viselkedem, valaki esetleg meghallgatna?
2017. okt. 11. 21:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

#uccsó

...és egy hegyet mindig két völgy fog közre, ezért völgyből mindig kétszer annyi van? :)

(valójában a kezdet és a vég határozza meg egyedül, hogy melyikből van több - a köztes időben egymást váltják, tehát ott egyenlő a dolog.)

Szóval az egyetlen lehetőség a hegymenetek IDŐTARTAMÁNAK nyújtása, illetve a lejtmenetek rövidítése.

2017. okt. 12. 08:10
 12/14 anonim ***** válasza:
Kezdetnek mondjuk elég lenne annyi, hogy elmentek valahova kettesben amikor csak egymásra tudtok koncentrálni és beszélgettek egyet. Elmondod, hogy mi a bajod, miért vagy olyan amilyen. Aztán találtok valami megoldást. Azt is elmondod neki, hogy nem akarod elveszíteni a hülyeségeid miatt és próbálsz rajta változtatni.
2017. okt. 12. 09:21
 13/14 anonim ***** válasza:

Pszichológiai értelemben minden vita, veszekedés mögött két ok van: van egy amit ki tudsz mondani (féltékeny vagyok, nem mosogatott el, stb...) és van egy mélyebb ami a gyermekkorig megy vissza (frusztrál ha nem irányíthatsz egy szituációt, nem volt mindig jelen az egyik szülőd ezért érzelmileg jobban akarsz kötődni..stb)

Az egy hatalmas pozitívum, hogy belátod, a viták mögött nincs valódi ok, hanem valami más a gond. Gyermekkorodon gondolkozz el szerintem mert ott lesz erre a megoldás.

2017. okt. 12. 12:40
 14/14 anonim ***** válasza:

Ha a hegy másik oldalán síkság van, ott nem lesz völgy, a hegy lejtős oldalát hegylábnak hívják, a mellette elterülő nagy vízszintes területet hegyek nélkül meg síkságnak. Sosem lesz kétszer annyi völgy, mint hegy.

^-^ itt a völgy. -^- itt egyik vonal sem völgy. ^-^-^ itt mindkét vonal völgy.

2017. okt. 12. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!