Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom el van bizonytalanodva. Mit tegyek?
Lelkibékéd megőrzése érdekében szakíts vele te!
Mire vársz? És ha meggondolja magát egy időre, akkor mehet minden tovább? Ne dobálózzunk már ilyen kijelentésekkel.
Túl naiv vagyok!és hiszem azt hogy talán megváltozik...
szeretem mindennél jobban az életem is oda adnám érte...
csak az hogy nélkülem is tudná az életét élni ez ki borított
"Túl naiv vagyok!és hiszem azt hogy talán megváltozik..."
Tipikus társfüggő gondolkodásmód. Ez a kapcsolat szerintem már jó, nem lesz.
#3-as vagyok
Ez nem csak naivitás már.
Elmondta, hogy szerinte visszahúzod az előrejutásban és egyedül(legalábbis nélküled) jobban érezné magát. Magyarán teher vagy számára, aki szereti vagy legalábbis tiszteli a másikat nem mond ilyet. Ezek után te nem akarsz szakítani vele, hanem megvárod, hogy beléd törölje a lábát és/vagy szakítson. (És megváltozzon? Jajj...)
Ez bizony társfüggőség, mert az észérvek ellenére sem döntesz a szakítás mellett.
Amúgy a következő nagy pofon az lesz, amikor ő dob. Biztos vagyok benne, hogy jobban járnál ha te lépnéd meg, talán valamicskét segítene az önérzeteden.
Hidd el, jobb egyedül, mint egy rosszul működő "kapcsolatban".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!