Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt nem akarom elhinni! Hölgyek IDE?

Figyelt kérdés

Miért van az hogy egy vékony gizda lógópólós szálka fogpiszkáló gyerek jobban bejön nektek mint egy izmos férfi test ?????

hát MI VAN VELETEK?

izmos férfi test az amikor látszik hogy erős megjelenik valahol és igen látják rajta hogy hu ezzel vigyázni kell. de nem a 120kilós izomagyúakra gondolok!

2010. máj. 30. 20:01
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/75 A kérdező kommentje:

na mostmár elég.

ezt nektek csajok !

[link]

2010. máj. 30. 21:06
 62/75 anonim ***** válasza:
Bocs én fiú vagyok ha rám értetted... biztos nem vagy komplett teljesen, megb@szhatod a nagy izmaidat ennyi ésszel... nem véletlen hogy általánosítanak a gyúrosok terén....
2010. máj. 30. 21:09
 63/75 anonim ***** válasza:
Én végigolvastam az egészet, és már sajnáltam a kérdezőt, mivel én is ezt látom, h a sovány kell mindenből (pasi, csaj). Nekem pont nem, én a férfias testet szeretem, ami nagy, erős stb. De megláttam az utolsó képet és azt mondom, hogy ez a gyerek egy paraszt. Ezért nem kellesz senkinek, mert ilyen idióta vagy!
2010. máj. 30. 21:09
 64/75 anonim ***** válasza:
meg is érdemled hogy nincs senkid fogalmazz rendesen vagy koccolj a p*csába aztán remélem soha nem lesz csajod te kőbunk* ekkora paraszt állatot remélem sokáig féltékenykedhetsz haverodra aki remélem hamar megutál......te ma*om:@rendesen irtam h érthetetlenül fogalmazol te fogyika.............
2010. máj. 30. 21:10
 65/75 anonim ***** válasza:

Ez tényleg arra vall hogy kedves vagy a nőkkel:D

Elnézést kérek a kérdező férfitársam nevében a nőktől.Ezért nem kedvelnek a csajok haver:D

Menj inkább gyúrni hogy legyél 186/ 120 hogyha már szellemi képességeiddel nem bírod elnyerni egy nő tetszését:D

Annyira primitív vagy hogy saját magadat égeted be.:D

2010. máj. 30. 21:10
 66/75 A kérdező kommentje:
:D:D:D:D valamit kellett tenni hogy csönd legyen
2010. máj. 30. 21:11
 67/75 anonim ***** válasza:
Látszik hogy csak azért gyúrtál mert semmi önbizalmad/avagy ezzel akarod kompenzálni külsőleg magad. de szerintem önbizalomhiány...
2010. máj. 30. 21:11
 68/75 A kérdező kommentje:
jaj egyem meg a szived :D
2010. máj. 30. 21:12
 69/75 anonim ***** válasza:
Nekem kb. az olyan test tetszik, mint Neil Patrick Harris-é.
 70/75 A kérdező kommentje:

21:11

lehetséges... :(

köszi szépen!

1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!