Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt nem akarom elhinni! Hölgyek IDE?

Figyelt kérdés

Miért van az hogy egy vékony gizda lógópólós szálka fogpiszkáló gyerek jobban bejön nektek mint egy izmos férfi test ?????

hát MI VAN VELETEK?

izmos férfi test az amikor látszik hogy erős megjelenik valahol és igen látják rajta hogy hu ezzel vigyázni kell. de nem a 120kilós izomagyúakra gondolok!

2010. máj. 30. 20:01
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/75 A kérdező kommentje:

XD itt mindenki fogyatékos?

nem 1 nő miatt kérdeztem mindezeket!!!!!!!!!!

FELFOGTAD?

csak ugy általában, mert úgy vettem észre hogy jobban bejön egy vékony srác a csajoknak !

ennyi.

de ha valami megint ezzel jön, az már orvosi eset

2010. máj. 30. 20:52
 42/75 anonim ***** válasza:
jajjj persze nem csaj miatt....akkor miért nem uyg kérd...Csajok nektek bejönnek az izmos pasik....kamuzik csaj kib*szta:D
2010. máj. 30. 20:53
 43/75 anonim ***** válasza:
Ja biztos csak kamu.
2010. máj. 30. 20:54
 44/75 A kérdező kommentje:

XD nem b@szott ki senki :D baaazzeee

ne idegesítsetek :D

2010. máj. 30. 20:54
 45/75 anonim ***** válasza:
te idegesited magad édes nyugi mert nem áll majd fel este a kondigépre:d
2010. máj. 30. 20:55
 46/75 anonim ***** válasza:

20:50 nek igaza van:D

Én is ezt írtam, tök mindegy hogy nézel ki ha a lány jól érzi magát veled és beléd szeret, csak erre törekedj hogy érezze jól magát, légy kedves vele.

Miért van az hogy egy vékony gizda lógópólós szálka fogpiszkáló gyerek jobban bejön nektek mint egy izmos férfi test ?????

Azért mert a vékony gizda gyerek férfiasabban viselkedik és jobban tiszteli a nőket, kedvesebb, van humora, intelligens, ezek sokkal többet számítanak mint pár kiló izom, elhiheted!

47/75 A kérdező kommentje:

akkor elmondom mi van.

van egy barátom igazi kőbunkó ! 50kg a gyerek. mindíg van csaja

én inkább várok az igazi szerelemre minthogy minden héten más nőm legyen!

48/75 anonim ***** válasza:
jóvan kérdésedre válaszolva: Mert az talán természetes? Szerintem a mesterségesen kigyúrt test rég kiment a divatból...
2010. máj. 30. 20:56
 49/75 anonim ***** válasza:
látod ennyire mész a nagy izmaiddal... 50 kg-os gyereknek több barátnője van...
2010. máj. 30. 20:57
 50/75 anonim ***** válasza:

de akkor legyél már kedvesebb ne szóld le a vékonyakat főleg ha haverod barátod....szép batár lehetsz....mondhatom...legyél kedves a lányokkal ne az erőd fitoktasd:snem érsz el vele semmit....

20L

2010. máj. 30. 20:57
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!