Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt nem akarom elhinni! Hölgyek IDE?

Figyelt kérdés

Miért van az hogy egy vékony gizda lógópólós szálka fogpiszkáló gyerek jobban bejön nektek mint egy izmos férfi test ?????

hát MI VAN VELETEK?

izmos férfi test az amikor látszik hogy erős megjelenik valahol és igen látják rajta hogy hu ezzel vigyázni kell. de nem a 120kilós izomagyúakra gondolok!

2010. máj. 30. 20:01
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/75 A kérdező kommentje:
elírtam XD 186cm / 85kg
2010. máj. 30. 20:43
 32/75 anonim ***** válasza:

Azért mert sok vékony jóképű. Lehet rajtad 40 kiló izom is, ha csúnya az arcod, és nagymenősködsz, hogy milyen kigyúrt vagy nem érsz el semmit sem... De most csak a külsőket néztem... Én is sovány vagyok mint atom, de nagyon jól néz ki az arcom és magas vagyok (mindenki megjegyzi szinte akivel találkozok), a testem meg majd alakul... hízni nem tudok semmitől, gyúrni meg csak ritkán szoktam, azt inkább csak sokan önbizalomnövelés miatt csinálják mert nincs nekik semmi se...

attól hogy ki vagy gyúrva sok mindent nem érsz el... rengeteg minden kell emellé

2010. máj. 30. 20:44
 33/75 anonim ***** válasza:
jah és 17/F voltam
2010. máj. 30. 20:45
 34/75 A kérdező kommentje:

ezekkel tisztába vagyok.

de kicsit eltértünk a témától szerintem

2010. máj. 30. 20:46
 35/75 anonim ***** válasza:

Igaz,hogy nem a külső alapján kell választani.

de azt se értem,hogy egyes fiúk miért olyan véknyak (volt amelyik még nálam is véknyabb volt pl a combja ) na azon kitudok akadni.

Számomra fontos,hogy biztonságba legyek.

2010. máj. 30. 20:46
 36/75 anonim ***** válasza:
100%

szerintem egyáltalán nem tértünk el, pont ezt kérdezted, én meg leírtam, hogy nem minden az izmosság?

Milyen az arcod, nem vagy csúnya? Sokan amiatt gyúrnak, hogy valami mutasson már...

2010. máj. 30. 20:47
 37/75 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg a kiszemelt nőt,hogy mért nem te kellesz neki és kész
2010. máj. 30. 20:48
 38/75 A kérdező kommentje:
azért kezdtem el gyúrni mert nagyon vékonyka voltam semmi másért. arcom átlagos. nincs duda orrom nagy fülem pattanás stb..
2010. máj. 30. 20:49
 39/75 anonim ***** válasza:

Hát nem érti meg besz*rás:dnem fogod fel h szerelmes?és nem az izom kell neki hanem hogy szeressék?:Sistenem....ekkora állatot tényleg kicsi isten állatkertjének keritése:dpff

20L

2010. máj. 30. 20:50
 40/75 anonim ***** válasza:
de miért kell soványt leszólni? Lehet hogy genetikailag olyan, vagy mittudomén gyúrni meg nem szeret annyira...
2010. máj. 30. 20:52
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!