Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miert szol ram mindenert a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert szol ram mindenert a baratom?

Figyelt kérdés
A baratom szepen megkert,hogy ha egyutt vagyunk akkor kevesebbet nyomkodjam a telefonomat,de a legjobb az lenne ha nem tennem ha vele beszelgetek vagy hozzam beszel,de nem tisztelem meg annyival,hogy legalabb ra nezek arra a parcre amig mond nekem valamit. Megvaltoztam es nem veszem elo a telefonomat. Nem szolt elotte sosem,hogy zavarja vagy tiszteletlensegnek veszi es en sem vettem magamon eszre,hogy ez nem helyes. De most mar egyaltalan nem telefonozok ha egyutt vagyunk. Csak akkor nezetem ha nincsen otthon. Most megint leultunk beszelgetni es kerte,hogy ne gepezzek estenkent lefekves elott annyit. Azt szoktam meg otthon csinalni, mielott megyek aludni filmet nezek vagy videokat. Nem vagyok net fuggo,csak szeretem ezzel eltolteni az idomet amikor nem a baratommal vagy masokkal vagyok. A baratom szerint massal is eluthetnenk azt a par orat lefekves elott. Most nem csak a szexre gondolt,mert az mindig van. De allitolag beszelgethetnenk tobbet vagy csinalhatnank valamit. Nem tudom miert mondja ezt amikor sokat vagyunk egyutt, es nem unalmas az eletunk. Kulon is szoktunk pihenni,kikapcsolodni. Azt mondta nem baj,de nem kene ennyit neteznem. Nem laptopozom azt is abba hagytam,csak akkor csinalom ha nincsen otthon en meg mar haza ertem. Ez fuggoseg? Miert baj hogy neha szeretek telozni vagy gepezni?
2017. nov. 3. 11:40
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Szerintem csak nem akarja, hogy másokkal beszélj. Amit telefonon, neten csinálsz, azt nem kontrollálhatja, emiatt fáj a haja.
2017. nov. 3. 16:44
 12/12 anonim ***** válasza:

Korlátozó kis görcs a barátod.

Viszont az nettó pofátlanság, hogy ha valaki akkor telefonozik, ha épp beszélnek hozzá és még csak nem is érti meg, hogy ez probléma.

Barátom is csinálta egy darabig, szóltam kedvesen, csúnyán, múltkor már üvöltöttem vele, mert bmeg mi a f...sz, hogy nem lehet 5 percig a sz..r számítógép nélkül meglenni?? Lehet azért zavar ennyire, mert teljesen mások vagyunk, én nem nagyon szoktam a gépeket használni, inkább olvasok, írok, ilyesmi, ő meg le nem szakadna róla.

Ezzel csak azt akartam írni, hogy ezt megértem, hogy idegesíti, de nem azért csinálja, hanem mert korlátozni akar. És az ilyet ki kell dobni!

2017. nov. 4. 09:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!