Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miert szol ram mindenert a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert szol ram mindenert a baratom?

Figyelt kérdés
A baratom szepen megkert,hogy ha egyutt vagyunk akkor kevesebbet nyomkodjam a telefonomat,de a legjobb az lenne ha nem tennem ha vele beszelgetek vagy hozzam beszel,de nem tisztelem meg annyival,hogy legalabb ra nezek arra a parcre amig mond nekem valamit. Megvaltoztam es nem veszem elo a telefonomat. Nem szolt elotte sosem,hogy zavarja vagy tiszteletlensegnek veszi es en sem vettem magamon eszre,hogy ez nem helyes. De most mar egyaltalan nem telefonozok ha egyutt vagyunk. Csak akkor nezetem ha nincsen otthon. Most megint leultunk beszelgetni es kerte,hogy ne gepezzek estenkent lefekves elott annyit. Azt szoktam meg otthon csinalni, mielott megyek aludni filmet nezek vagy videokat. Nem vagyok net fuggo,csak szeretem ezzel eltolteni az idomet amikor nem a baratommal vagy masokkal vagyok. A baratom szerint massal is eluthetnenk azt a par orat lefekves elott. Most nem csak a szexre gondolt,mert az mindig van. De allitolag beszelgethetnenk tobbet vagy csinalhatnank valamit. Nem tudom miert mondja ezt amikor sokat vagyunk egyutt, es nem unalmas az eletunk. Kulon is szoktunk pihenni,kikapcsolodni. Azt mondta nem baj,de nem kene ennyit neteznem. Nem laptopozom azt is abba hagytam,csak akkor csinalom ha nincsen otthon en meg mar haza ertem. Ez fuggoseg? Miert baj hogy neha szeretek telozni vagy gepezni?
2017. nov. 3. 11:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
50%

Talán szeretné, ha többet foglalkoznál vele és nem a gépedet bújnád.

És tényleg, mennyit beszélgettek őszintén, bármiről?

Mindenkinek megvan az én ideje, amikor azt csinál, amit akar?

Ha elmondja, hogy mi a problémája, az a baj, ha nem mondja el, az is baj.

Komolyan mondom, nő létemre nem értem, hogy egyes csajoknak miért nem jó soha semmi!

Netezz akkor, amikor ő is mást csinál, vagy nincs otthon.

Tényleg baromira nagy kérés tőle, hogy lefekvés előtti időt kettesben töltsétek?

Akkor kössetek kompromisszumot, ha nehezedre esik teljesíteni a kérését!

2017. nov. 3. 11:45
 2/12 anonim ***** válasza:
86%
Ha beszélgettek, csináltok együtt dolgokat, akkor abba nem jogos beleszólni, hogy te hogy akarsz kikapcsolódni.
2017. nov. 3. 11:46
 3/12 anonim ***** válasza:
48%

fontos számára a minőségi idő

olvass utána az 5 szeretetnyelvnek, hasznos lesz számodra

2017. nov. 3. 11:47
 4/12 A kérdező kommentje:
Nem mondtam,hogy nekem barmifele bajom lenne a baratommal. Es azt sem irtam,hogy nekem ez es ez nem jo! Sokat szoktunk beszelgetni,mindennap elmondjuk egymasnak,hogy mi tortent,mi volt a melo helyen,de masrol is tudunk beszelgetni. Baratokrol vagy filmrol,szeretjuk egymas velemenyet kikerni ha valakinek valami problemaja adodik vagy csak kivancsi vagyok valamire, ha segitseget ker(ek) ott vagyok mindig. Es minden hetvegen elmegyunk valahova,de csak egyutt,ketten. Szerintem eleg idot forditok ra. Ot orakor vegez a munkahelyen en negykor szoktam. Az ido alatt keszitek kettonknek vacsorat es ha hazajon akkor kaja kozben beszelgetunk. Utana furdunk aztan ha van szex akkor alvas ha nincsen es meg nem akarunk lefekudni akkor elszoktam menni gepezni vagy telefonozok. Ha mellette teloztam o kozben tvzett akkor is ram szolt amugy,hogy ne nyomkodtam annyit a keszuleket. De leginkabb akkor volt gond ha hozzam beszelt es nem figyeltem ra. Pedig szoktam akkor is, hallom amit mond es valaszoltam is neki mindig. Lehet nem adtam meg a kello tiszteletet neki,azzal,hogy nem neztem ra es csak fel mondatban valaszoltam. Ezert nem gepezek,nem telozok egyaltalan ha velem van. O viszont szokott. Nem surun,de ha mosogatok es o par percre leul akkor latom hogy telefonozik kicsit. Nekem ezzel nincs bajom,tenyleg ritkan telozik,de ha en ennyit is csinalnam akkor ram szolna hogy mennyit netezek.
2017. nov. 3. 11:57
 5/12 A kérdező kommentje:
A munka miatt azert annyira sok szabadidom nincsen. Olyan szempontbol,hogy egyedul maradjak. Mert majdnem ugyan akkor vegzunk a baratommal a melo helyen. Es ha elobb otthon vagyok is csak par percig gepezek,telozom,mert mindig fozok valamit,gyumolcs talat csinalok,takarigatok kicsit,hogy mire haza er legyen picit rend. Mert sajnos estenket par perc alatt rendetlenseg lesz es nem szeretem ha elszorva vannak a ruhak, a papucs az ajto elott vagy ilyenek. Nem szoktam erte szolni,szeretek takaritani.
2017. nov. 3. 12:02
 6/12 anonim ***** válasza:
55%

Szerintem is pofátlanság, ha beszélgetés közben valaki maszturbál a telefonon.Ennyi erővel hátat is fordított lényegében a másiknak.

Időnként pötyög az ember neten, levelez, filmet les az annyira nem vészes...bár, ha önmagát népszerűsíti s tolja fel a képeket mindenkinek mutogatva...gáz.

2017. nov. 3. 13:21
 7/12 anonim ***** válasza:
33%
Régebben az volt a baj, hogy a pasik sokat kockulnak, nem foglalkoznak a barátnővel. Most pedig a csajok nyomkodják állandóan a telefont, ha szóvá teszik nekik, akkor pedig fel vannak háborodva?!
2017. nov. 3. 13:27
 8/12 anonim ***** válasza:
39%

Akik itt pampognak, hogy netezni rossz, azok szabadidejükben csupa hasznos dolgot csinálnak? Nyelvet tanulnak, programozni tanulnak, sportolnak sokat és hasonlók?

Leírás alapján ez a fiú se különb, csak ugye más szemében a szálkát...

2017. nov. 3. 14:03
 9/12 anonim ***** válasza:
76%

Mondták már, hogy mértékkel? Nem azon van a hangsúly, hogy netezik, hanem a mennyiségen!!!

Te se tudsz mondatokat értelmezni. Ki mondta, hogy rossz, hogy netezik?

Egyébként én olvasni, filmezni szoktam (angolul), otthon sportolok, önfejlesztéssel foglalkozom, szeretek fotózni.

2017. nov. 3. 14:22
 10/12 anonim ***** válasza:
93%
Én értem hogy mit mond a kérdező.A baràtod nem nagyon vàltoztat a szokàsain ennek ellenére ràd szól de te vàltoztattàl ezeken ês még is megszol vagy ha telefonozol akkor is megszol.Sztem beszêld meg vele ha te vàltoztattsl akkor neki is kell.
2017. nov. 3. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!