Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert szol ram mindenert a baratom?
Talán szeretné, ha többet foglalkoznál vele és nem a gépedet bújnád.
És tényleg, mennyit beszélgettek őszintén, bármiről?
Mindenkinek megvan az én ideje, amikor azt csinál, amit akar?
Ha elmondja, hogy mi a problémája, az a baj, ha nem mondja el, az is baj.
Komolyan mondom, nő létemre nem értem, hogy egyes csajoknak miért nem jó soha semmi!
Netezz akkor, amikor ő is mást csinál, vagy nincs otthon.
Tényleg baromira nagy kérés tőle, hogy lefekvés előtti időt kettesben töltsétek?
Akkor kössetek kompromisszumot, ha nehezedre esik teljesíteni a kérését!
fontos számára a minőségi idő
olvass utána az 5 szeretetnyelvnek, hasznos lesz számodra
Szerintem is pofátlanság, ha beszélgetés közben valaki maszturbál a telefonon.Ennyi erővel hátat is fordított lényegében a másiknak.
Időnként pötyög az ember neten, levelez, filmet les az annyira nem vészes...bár, ha önmagát népszerűsíti s tolja fel a képeket mindenkinek mutogatva...gáz.
Akik itt pampognak, hogy netezni rossz, azok szabadidejükben csupa hasznos dolgot csinálnak? Nyelvet tanulnak, programozni tanulnak, sportolnak sokat és hasonlók?
Leírás alapján ez a fiú se különb, csak ugye más szemében a szálkát...
Mondták már, hogy mértékkel? Nem azon van a hangsúly, hogy netezik, hanem a mennyiségen!!!
Te se tudsz mondatokat értelmezni. Ki mondta, hogy rossz, hogy netezik?
Egyébként én olvasni, filmezni szoktam (angolul), otthon sportolok, önfejlesztéssel foglalkozom, szeretek fotózni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!