Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos dilemma ez a részemről az összeköltözésünk előtt?
Lassan egy éve vagyunk együtt a barátommal, most tervezzük az összeköltözést, mindketten 29 évesek vagyunk. Két problémám van ezzel kapcsolatban, és nem tudom, hogy mikor hozzam elő neki.
Jelenleg egyedül élek, kényelmesen és nyugodtan, de nyilván vágyom arra, hogy többet együtt legyünk vagyis együtt éljünk, ezért költözöm hozzá. Az egyik gond az, hogy ő erős dohányos, gyakran rágyújt a konyhában is (legalább az ajtót becsukja), ha nem akar kimenni az udvarra. Engem meg sem kérdez, hogy zavar-e. Utána sokáig kell szellőztetni, akkor meg nagyon hideg lesz. A másik gond, hogy a kutyáját a hálószobában altatja, ott van a földön a fekhelye. Bár kistestű állat, mégis érzem a masszív kutyaszagot. Ezt sem kérdezte meg, hogy zavar-e vagy sem. Nyugodtan lehetne a másik szobában vagy az előszobában. Mindenképpen megbeszélem ezt vele, csak azt nem tudom, hogy mikorra időzítsem, költözés előtt vagy után.
Köszönök minden véleményt előre is.
MINDENKÉPPEN költözés előtt.
31/f
Ismerjük egymást régóta, gyerekkorunk óta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!