Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Prűd feleség esetén sem jogos a megcsalás?
Figyelt kérdés
2017. okt. 31. 14:35
11/17 anonim válasza:
Nem jogos. El kell válni és mindenki azzal dug vagy nem dug akivel akar/nem akar. A másik becsapása és a család ugyanúgy erkölcstelen kategória.
12/17 anonim válasza:
Minden embert tűzbe lehet hozni egy neki megfelelő partnerrel, tehát a prűdség mint olyan orvosolható.
13/17 anonim válasza:
"Es akkor nem kene attol felni hogy megcsalnak..."
Ja, értem. Az embert már nem is lehet szeretni azért amilyen. Gratulálok erkölcsi magasságdhoz.
Amúgy kérvényezni kellene, hogy amit leírtál, az legyen a 21. század mottója. Manapság már ez a divat.
Nem vagy elég jó, megérdemled, hogy megcsaljanak, nem akard seggbe, megérdemled, hogy megcsaljanak. Stb. stb.
14/17 anonim válasza:
Nem azt mondtam h ha nem akarja seggbe akkor megerdemli... De nekem van olyan ismerosom aki csak pozba hajlando csinalni ezen kivul semmit szo szerint.. Mert hogy ő nem egy állat ez a valasza.. Na most akkor egy ilyen mit vár?
16/17 anonim válasza:
"Hogy hol a határ?"
Mindenkinek ott, ahol van.
Nincs olyan, hogy te márpedig sírva is, de le mélytorkozod, mert nem vagy elég, ti pedig ne csináljátok, amit szerettek, mert túl sokak vagytok.
Mindenki találja meg, amit szeret, és ne erőltesse a másikat.
17/17 anonim válasza:
Nem, nem az.
Nyilván mindkét fél ismeri már a másikat, és annak tudatában kötik össze életüket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!