Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tudnál bízni olyan pasival...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudnál bízni olyan pasival tervezni komolyabbat, aki amíg a feleség kórházban volt, veled csalta, és betegen otthagyta?

Figyelt kérdés
Eddig minden rendben van a kapcsolatunkkal,anyagilag is támogat, de mégis zavar, hogyha vele ezt megtette, akkor lehet,hogy velem sem fog másképp bánni.Kicsit félek elköteleződni mellette. Mi a véleményetek erről?

2017. júl. 21. 13:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
95%

én ilyen pasival össze sem jöttem volna, a hűtlenséget nagyon elítélem, gusztustalan...

de neked ez bejött meg is érdemled ha téged is lecserél egyszer egy jobbra, főleg ha kórházban fekszel majd betegen :) és megtudod mit is érzett a szegény ex

2017. júl. 21. 13:01
 2/12 A kérdező kommentje:
Ettől félek én is, nem tudom jó ötlet-e belevágni.
2017. júl. 21. 13:03
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Én nem kezdenék ilyennel.
2017. júl. 21. 13:05
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Te sem gondolhatod komolyan, hogy tervezni lehet valakivel, aki a problémák megoldására a megcsalást használja..
2017. júl. 21. 13:10
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Pff ezt most komolyan kérdezed?
2017. júl. 21. 13:38
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Huhh, mondjuk már az is necces, hogy belementél ilyenbe.. de amúgy semmi jót nem várnék egy ilyen embertől.
2017. júl. 21. 14:19
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Kezdjük ott, hogy össze sem jöttem volna olyan pasival, aki a kórházban levő felesége mellett félredug. Nemhogy még pénzt fogadjak el tőle. Sztem edd csak meg, amit főztél. Hogy várod el, hogy veled ne bánjanak így, ha te sz..tál bele?
2017. júl. 21. 14:27
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Eleve inkorrekt, kapcsolatból kikacsintgató emberrel ismerkedők mit várnak? Velük is ugyanúgy fog viselkedni.
2017. júl. 21. 14:37
 9/12 anonim ***** válasza:
83%

Ti egymáshoz valók vagytok. Megérdemlitek egymást.

A feleségének megy mielőbbi gyógyulást és egy új hűséges férjet kívánok.

2017. júl. 21. 15:20
 10/12 anonim ***** válasza:
0%
Mi baja van a feleségének? Ha olyan súlyos lehet nem tudott már nőként tekinteni rá és(jogosan) megunta az ápolószerepet. Ha nem tudta ki sem elégíteni nem köteles feláldozni magát érte. És nem tudunk róla semmi bővebbet.Lehet egy kiállhatatlan, utálatos dög is , és lehet azért hagyta ott.Úgyhogy nem fekete-fehér a kép, hogy a férjet horjuk le a sárgaföldig, mikor a látszaton kívül nem tudunk semmit.És ha ezek a lehetőségek állnak fent,ezek rád nem vinatkoznak, te nem akarod ingyen betegápolónak tartani, nem szemétkedsz,stb.akkor téged miért hagyna ott??Mindenkivel úgy bánnak ahogy megérdemli,tegyél érte, hogy te ne érdemeld azt, hogy lecseréljen.
2017. júl. 21. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!