Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan mondjam úgy el neki,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam úgy el neki, hogy fel is fogja a dolgot, hogy ha fingik meg böfög, akkor legalább ne az orrom alá?

Figyelt kérdés

Nem zavar, ha natúr fingik vagy böfög egyet, de 2 alkalommal kiverte nálam a biztosítékot.. Szex előtt, simogatás, összebújás, erre odafingik egy nagyot, és akkor röhög rajt,hogy ő milyen ügyes, és csodálkozott,hogy nem dughatott meg utána... másik alkalom... fekszünk, smárolunk erre beleböfög a számba, szó szerint, még csak a fejét se húzta el.. Ezek engem rohadtul iritálnak, és hiába mondom,hogy undorittó, nem fogja fel...

17/L

2010. máj. 30. 10:06
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

anyád kedves 11:08...

11:02 voltam

2010. máj. 30. 13:08
 22/25 anonim ***** válasza:
55%

11:06-os sok eszed lehet,ha neked ez alap,hogy a csajodnak odafingasz meg leböfögöd,hát grat jó egy görény lehetsz.

Lehet természetes de könyörgöm hát ne csaj előtt tartsa vissza vagy menjen ki a budira,és ha böfög akkor fogja vissza vagy forduljon el.Én például sose finganék vagy böfögnék csajom előtt inkább fájjon a hasam.

Én például még WC-re is csak későn megyek el,mert ne ez illúzióromboló nekik sztem.

22F

2010. máj. 30. 13:22
 23/25 anonim ***** válasza:
23%
Dúgó fadugó bing beng bent a lukban dugó fa dugó parafadugó.
2010. máj. 30. 15:19
 24/25 anonim ***** válasza:
Amellett vagyok, hogy dobd ki az ilyen bunkó pasit!Jobbat érdemelsz.Nem az a baj, amit csinál (mert természetes emberi dolog), hanem AHOGY csinálja.Én ilyet nem tűrnék el, az tuti. Ha ilyeneket megenged magának már most, gondolj bele, mi lesz később. Szomorú, hogy nem nevelték a szülei, de ha nem tudsz rá te sem hatni, lépj tovább!Csak jól járhatsz!!
2010. máj. 31. 07:36
 25/25 anonim ***** válasza:
xd
2010. júl. 21. 22:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!