Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan mondjam úgy el neki,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam úgy el neki, hogy fel is fogja a dolgot, hogy ha fingik meg böfög, akkor legalább ne az orrom alá?

Figyelt kérdés

Nem zavar, ha natúr fingik vagy böfög egyet, de 2 alkalommal kiverte nálam a biztosítékot.. Szex előtt, simogatás, összebújás, erre odafingik egy nagyot, és akkor röhög rajt,hogy ő milyen ügyes, és csodálkozott,hogy nem dughatott meg utána... másik alkalom... fekszünk, smárolunk erre beleböfög a számba, szó szerint, még csak a fejét se húzta el.. Ezek engem rohadtul iritálnak, és hiába mondom,hogy undorittó, nem fogja fel...

17/L

2010. máj. 30. 10:06
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
21%
De egy kis ribanc vagy...véletlenül elfignja magát az ember, te meg bejátszod a durcit, és azthiszed kib.aszol vele hogy nem dugtok? Benned eltéved a fing édesem? A hapsi helyébe rég kidobtalak volna a francba. Kicsit elszaladt veled a ló
2010. máj. 30. 11:06
 12/25 A kérdező kommentje:
ez a rácsapós ez nem rossz dolog:) Köszi a válaszokat, majd alkotok:)
2010. máj. 30. 11:07
 13/25 anonim ***** válasza:
0%

11:02

Hmm veled jó lehet a szex. Nekem mindig ki kell harcolni hogy üssön és karmoljon az asszony tiszta erőből. Ha hozzád megyek, lefingalak 1-2szer akkor jó tudni hogy úgy viselkedsz az ágyban mint egy amazon :P

2010. máj. 30. 11:08
 14/25 anonim ***** válasza:
És kitör egy hangos fingszex a poros kisváros egyik zugában...
2010. máj. 30. 11:09
 15/25 A kérdező kommentje:
utolsó: mint már mondtam, nem zavar, ha fingik vagy böfög, de kúlturált módon és nem akkor amikor nemkéne, én is szoktam előtte, de szerintem mindennek megvan a maga helye. de sajnálom, hogy anyád nem tanított neked még ennyit se meg!
 16/25 A kérdező kommentje:
11:06os utolsóra gondoltam:S
 17/25 anonim ***** válasza:
Viselkedj te is ugy vele mint ő veled.
2010. máj. 30. 11:47
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

szerintem nem kellene neked is az orra alá fingani

egyszerűen el kell hagyni az ilyet, nem éri meg szenvedni a nevelésével

teljesen éretlen személyiség, szerintem később ki fog derülni róla más kellemetlen tulajdonsága is

nem a fing és a böfögés a gond, hanem, hogy így áll hozzá egy párkapcsolathoz

17 évesen én nem viselnék el egy ilyen fiút magamon, inkább keresnék egy értelmesebbet

2010. máj. 30. 12:36
 19/25 anonim ***** válasza:
Somogyországból való a kérdező. Már rájöttem :D
2010. máj. 30. 12:49
 20/25 A kérdező kommentje:
Somogyország?:D
2010. máj. 30. 13:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!