Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mihez kezdjek most a menyasszo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mihez kezdjek most a menyasszonyommal?

Figyelt kérdés
34 éves ffi vagyok, a pàrom 27. 4 éve vagyunk együtt, én nagyon szeretem őt, azt szeretném, ha gyereket csinàlnànk és hozzàmjönne feleségül. A gond az, hogy ő ezt homlok egyenest màsképp gondolja. Konkrétan örlődik, hohy el akar hagyni, csak épp nincs hova mennie és kevés a fizetése, hogy mondjuk albérletet kivegyen,mert az anyja adòssàgàt tőle vonjàk (bàr szerintem, ha nem lenne tartozàsa se menne sokra, mert minimàlbért kap). Alig akar velem lefeküdni,belevàgta nem egyszer a szemembe, hogy nem vonzòdik hozzàm testileg és mindigis elégedetlen volt a szexuàlis életünkkel. Szerintem nincs vele gond, nekem sose volt gondom a szexel vele. Àllandòan sìr, idegbeteg, nyugtatòkat szed, pànikrohamai vannak. Az anyja hàzàba nem akar visszamenni,mert az anyja valòban szerintem is elmebeteg és nem valò ebbe a tàrsadalomba, a pàromat is megnyomorìtotta lelkileg, pszichésen egész életébe. Elég durva dolgokat mesélt, sajnàlom is ezért. Oda semmiképp sem mehet, mert mégjobban tönkremenne ràadàsul iszonyat putri az egész hàz (ablakok kitörve, kartonpapìrral beragasztva a helye, plafon leszakadva gerendàig, beàzik mindenütt, alig lehet fűteni) es amùgy is olyan messze van, hogy ugorna a munkahelye is, mert nem tudna onnan bejàrni. Én ezt mind megértem és felfogom, és sajnàlom, de nekem sincs szükségem arra, hogy valakinek kényszermegoldás legyek. Ràadàsul csavargatja bennem a kést amikor konkrétan ki is mondja, hogy inkàbb meghalna minthogy olyanhoz menjen hozzá és szüljön gyereket, akit nem tud szeretni. Szòval mindennap nyomja a nyugtatòkat magàba, bőg àllandòan, azt mondja kilàtàstalan az élete. Pedig mellettem megvan mindene. Nem hencegésből, de havi 450.000 ft-ot hazahozok, az ő fizetésére kb nincs is szükségünk jòformàn. Mondtam màr neki, hogy hozzà se kell nyùlnia ha nem akar, megveszem én neki amire szüksége van, hagyja gyűjtse a szàmlàjàn, tegye le belőle a jogsit, vagy bànomén..... még egy kis kocsit is vennék neki. De neki semmi nem jò, csak azt hajtogatja, hogy nem szeret, nem akar velem élni csak nem tud lépni. Igazàbòl akkor hùzzon el a pics@ba, oldja meg az életét ahogy akarja, mert nekem se jò ez îgy. Én sajnàlom, hogy ilyen patt helyzetbe van és nagyon szeretem is, szòval plusz fàj is, de nem tudom mi legyen. Az eszem màr szabadulna tőle, mert ha nem szeret és undorral fekszik le velem 3 hetente egyszer kb, csak hogy kussoljak, akkor hùzzon el! És tudom, hogy menne is, csak nem talàl megoldàst. Meg a szivem visszatartanà :( mit tegyek vele? Làtom rajta, hogy totàl ki van idegileg, neki is szar ez a helyzet és sajnàlom, meg szeretem is és nem akarom elveszìteni se.... de sehogy nem jò....
2017. okt. 23. 07:22
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%

Azt az egyet fogd fel, hogy ő nem fog elmenni! Meg is mondta a szemedbe, hogy ha tudna, már elment volna a bús pi..ba.

Erre te hiába vársz.

Te kidobni nem akarod, nem teszed utcára. Anyjához nem tud menni. Albérletbe nem tud menni. Te erre nem adsz egy fillért se.

Mégis, milyen megoldásban reménykedsz? Adunk a csajodnak egy lakást? Vagy jön valaki, aki örökbefogadja? Vagy adunk tippeket, hogy belédszeressen és hozzád menjen? Vagy mégis, mit szeretnél?

Sejtelmem sincs, mi a kérdés célja. Szerintem te se tudod.

Én azt tudom írni, hogy én mit tennék: az életben többé nem nyúlnék hozzá! Akkor biztosan nem lesz gyerek egy ilyen nyomorék kapcsolatban.

Megmondanám a csajnak, hogy idén még van helye, de már csak bérlőként. Semmi köze, hogy kivel mit csinálsz, hova mész. Téged se érdekel, ő merre jár. De a helyében keresnék másodállást. És január első hetében költözik. Ha vasárnap este még találsz cuccokat a lakásban, akkor kivágod az utcára, és zárat cserélsz.

Addig hivatalosan is jelentsd ki a lakásból!

Három hónapig tud félretenni, szobát keresni, dolgozni. Oldja meg! Ha nem, akkor így járt.

Januárban meg kiteszed, mint a macskát.

Annyit meg már kibírtok egy fedél alatt.

2017. okt. 23. 11:48
 22/33 anonim ***** válasza:
31%
Kérdező, ez egy életképtelen lelki beteg szerencsétlen nő.Feküdjön be a pszichiátriára egy hétre, szedje össze magát és költözzön el. Mintha te tehetnél róla, hogy nincs pénze magát eltartani. Miért nem keress jobban fizető állást, melletted lett volna lehetősége. Nehogy már a te dolgod legyen anyagilag helyretenni, hogy nélküled boldog lehessen. Egyébként ő nélküled se lesz az, mert valszeg magát utálja, így mindenkit fog. Egyébként pedig, hiába fizet ki kaukciót a kérdező, a lány utána se tudná magát fenntartani, kidobott pénz lenne. Ülj le vele és beszéld meg, hogy eddig az ő rinyáit hallgattad, de itt vagy te is, aki normális életet, normális lánnyal akar élni, ha ő veled nem, akkor menjen, mert viszont te akkor más felé nyitsz.
2017. okt. 23. 11:52
 23/33 anonim ***** válasza:
100%

Hát ne is haragudj nem degradálóan írom de egy szerencsétlen flótás vagy.....most komolyan azon agyalsz, hogy annak ellenére, hogy a szemedbe vágja, hogy nem szeret, nem kíván még jaj mi lesz szegénykével? Meg mi az, hogy nem tud talpra állni? Szépen visszamegy anyukához fél évig kidolgozza a belét és talpra áll. Nyilván jobb veled élnie, hogy mindene megvan a te fizetésedből de növessz már légyszíves tököt!

Mi lesz vele? Kit érdekel? Tán az apja vagy? Nem. Ez meg csak duma, hogy nem bírja ki anyukával. A szükség nagy úr ám. Putriba megy? Majd feláll. Ha meg nem akkor képtelen rá alapvetően is.

Nem tartozol felelősséggel érte. Van hova mennie. Ha nagyon akarod add oda neki a kauciót úgy, hogy papírra fektetitek. És kalap kabát.Becsülendő tett de nem kötelező.

2017. okt. 23. 11:59
 24/33 anonim ***** válasza:
50%

Fú, ezek a válaszok...

Most szerencsétlen nő mit csináljon, ha egyszerűen nem vonzódik szexuálisan hozzá és nem szerelmes??

Kérdező, azt ugye tudod, hogy más felszínes nő kapva kapna az alkalmon, és úgy kihasználna téged ebben a helyzetben, mint kézenfekvő életbiztosítás és aranybánya, mint a pinty! Remélem ezt vágod.

Ehhez csak gyomor kell, ugyanis szerencsétlen körülményei adottak rá.

Ezzel szemben én csak azt látom, hogy ő nem ilyen. Nem akar kitartott k_rvának beállni, és összeszorított fogakkal rávenni magát a heti 1 szexre, vagy azért mert anyagi támogatást kap, párszor kényszerből leszopjon.

Tényleg nem vagy te olyan aranyszívű ember, mint hiszed, csak a hülye nem látja.

Aranyos vagy,hogy nem dobod ki az utcára.

Ugyanakkor meg az egód az egekben, mert egyértelmű, hogy mi a helyzet, egyértelmű, mi a legjobb megoldás, HA SZERETED, de te mindenre nyitott vagy, csak arra nem.

- Nem, nem az utcára kidobás a megoldás megsúgom.

A nagy "szeretetedben" ha fizetnie sem kellene semmiért, akkor valóban odaadnád a kauciót, hogy tessék, nem kötlek kényszerből magamhoz, menj.

Személy szerint engem jobban undorít, amit te csinálsz. mert a nő csak kiszolgáltatott helyzetben van és kész van idegileg, de te... te még rá is játszol, hogy odakösd, ahol amúgy boldogtalan. ÉS még van pofád azt mondani, hogy szereted...

Miközben neked kb semmit nem jelentene előrébb segíteni, hogy ő is, meg te is végre ne szenvedjetek.

NE haragudj, de a te önbecsülésed lejjebb van, mint a csajnak, és ehhez nem kell dr.-i diploma, csak a hülye nem látja..

2017. okt. 23. 13:49
 25/33 anonim ***** válasza:
20%

Kiszolgáltatott? Ugyan miért? Még ha arról lenne szó, hogy pici babával van otthon akkor oké. De így...?

A csaj korrekt? Ha az lenne fogná magat és elmenne. Nem tud...lári fari. Persze, hogy nem tud. Jobb élősködni szegény balekon. A srac se lancolja oda. Senki nem mondta szerintem neki, hogy minimalbérért kell keccsölnie vagy nem vállalhat másodállást. A bilit is csak azért borította ki mert nem akar szexelni. És tudta, hogy ez a férfi akkor se tenné ki ha egy centet nem keresne munkával és ugyanezt a rossz áldozati szöveget lenyomná. Azért kíváncsi lennék ha a szegény pára lenne a férfi a jól kereső meg a nő milyen kommentek jönnének :D

2017. okt. 23. 13:55
 26/33 anonim ***** válasza:
100%

Ennek egyértelműen vége.

Én csak azt mondtam, ha kihasználná, szerintem összeszorítaná a fogait, hogy szexeljen, ha undorral is.

És nyilván cserébe nem mennék el dolgozni, nem hogy másodállásba, ha már tálcán kínálják.

Szerintem le kéne ülni ezt normálisan megbeszélni.

Bár a csaj is erős szavakat használt, ami alapján egyáltalán nem akar, csak kényszerből van még ott.

Sajnos ha máshogy nem kénytelen lesz az anyjához menni, ez van.

Én csupán az eddigi nagyvonalú felajánlások UTÁN nemértettem, hogy akkor ezt pl miért nem lehet pont felajánlani. Én segítenék neki menni, így bennem sem lenne rossz érzés.

De a kérdező hozzáállása is rossz, hogy kvázi anyagi befektetésnek nézi a sajt sz.aros kapcsolatát ( fizetném a jogsiját is, dolgoznia sem kéne, nem kéne költeni setbetb)

- Így viszont "én segíteni elmenni? Na azt neem."

Érted...

2017. okt. 23. 14:04
 27/33 anonim ***** válasza:
100%

26-os vagyok

HA az én barátom velem eddig normális lett volna, és értékes kapcsolatunk lenne, és én megtehetném, hogy röhögve odaadok neki 150 ezret pl, akkor odaadnám neki.

Kaptamén tőle már eleget az évek alatt ahhoz, hogy ezt pont lesz.rjam. Nem feltétlenül kell k.anyárva különválni.

De különbözőek vagyunk. ;)

2017. okt. 23. 14:06
 28/33 anonim ***** válasza:
Itt az a probléma, hogy a lánynak semmit sem érne 150 ezer forint, 2 hónap és a kérdező ajtajában rinyálna.Valahogy szabadulj meg tőle, mert te fogsz kikészülni, miközben már lehetne egy normális életed egy nővel, akivel lehetne tervezni.
2017. okt. 23. 15:04
 29/33 anonim ***** válasza:
65%

#24, így van, szegény teremtés csak áldozat, hisz' mekkora erőfeszítésbe kerülne felemelni a valagát, összeszedni a szatyor ruháját, amit odavitt, és elmenni minél messzebbre attól, akit ennyire ki nem állhat!? Vagy ne adj' Isten micsoda szörnyű kínokkal járna megnyitni egy álláskereső portált, és másodállást keresni, amiből több pénze lesz! Belegondolni is rettenetes.

Kérdező, ha igazán szeretnéd, ráíratnád a házadat, elhúznál egy hajléktalanszállóra és a fizetésed 100%-át átutaltatnád neki minden hónapban. Akkor talán – mondom talán – hihető lenne, hogy szereted, addig csak egy elnyomó, félelemkeltő, brutális férfiállat vagy!

2017. okt. 23. 15:54
 30/33 anonim ***** válasza:
74%

"Most szerencsétlen nő mit csináljon, ha egyszerűen nem vonzódik szexuálisan hozzá és nem szerelmes??"

PFfffffffffffffffff MONDJUK NE JÖJJÖN ÖSSZE VELE A PÉNZÉRT "SZERENCSÉTLEN" NŐ ... Húúúú te... El is húzok innen mert felk**rom az agyam.

2017. okt. 23. 16:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!