Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm begurult valami miatt amit álmodott, megcsaltam meg szerelmes dalt énekeltem neki, de az meg csak álom volt. Be van sértődve, mondtam nem tok énekelni, és nem csaltam meg az ő agyszüleménye. Mit kezdjek vele?
Álmodd következő éjjel azt, hogy... Szakítottál/szakított, leszopott mást, leszopott téged, csinált bármit. Azt álmodsz amit akarsz, és bármire megsértődhetsz mostantól. :D
A következetesség és egyenlőség érdekes dolog.
Ha a kapcsolatotok egyenlő, és ő úgy gondolja, hogy márpedig ő megsértődhet valami miatt, amit Ő ÁLMODOTT... akkor kitárulnak előtted a lehetőségek :)
Persze ha sokat csinálod, akkor szakítás lesz a vége, de egy ilyen idiótával lennék, aki a saját álma miatt megsértődne rám, akkor... hát elgondolkodnék.
Amúgy valószínűleg nem rád haragszik, hanem rád vetíti ki. Vajon mitől tart? Miért lett ideges az álom miatt? Miért mondja, hogy rád ideges? Talán meg akar csalni Téged, és ez jár a fejében? Talán igazából magára ideges, csak rád csapódik le? Talán küzd sajátmagában, hogy ne csaljon meg, és ideges rád, hogy nem elégülhet ki mással, mert TE az útjában állsz, ezért rajtad éli ki a dühét? Az álom tán csak ürügy?
Mi lehet a háttérben? Ennyire senki nem lehet hülye, hogy tényleg a saját álma miatt haragudna másra. Ez biztos, hogy bonyolultabb.
Beszélgessen el vele?
Hány éves ez a csaj? 10? Atya Isten...rém buta jószág lehet..
Tipikus hisztis nyomorék p...csa
Épp nemrég álmodtam, hogy a párom a barátnőmmel.....
Nálam volt oka, terhes vagyok, és enyhén fogalmazva kétségbe vonom a saját vonzóságomat jelenleg.
Lehet, hogy a barátnődből is valami ezt kiváltotta, és talán tudja is, mi az, csak nem akar beszélni róla. Mert ez nem normális, hogy ilyenen kiakad. Bennem dúlnak a hormonok most, de nem hisztiztem.
Beszélgess vele róla, próbálj elérni valamit a beszélgetéssel, mondd el neki, hogy rosszul esik, amit csinál - ha már nem látja. Talán használ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!