Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mihez kezdjek most a menyasszo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mihez kezdjek most a menyasszonyommal?

Figyelt kérdés
34 éves ffi vagyok, a pàrom 27. 4 éve vagyunk együtt, én nagyon szeretem őt, azt szeretném, ha gyereket csinàlnànk és hozzàmjönne feleségül. A gond az, hogy ő ezt homlok egyenest màsképp gondolja. Konkrétan örlődik, hohy el akar hagyni, csak épp nincs hova mennie és kevés a fizetése, hogy mondjuk albérletet kivegyen,mert az anyja adòssàgàt tőle vonjàk (bàr szerintem, ha nem lenne tartozàsa se menne sokra, mert minimàlbért kap). Alig akar velem lefeküdni,belevàgta nem egyszer a szemembe, hogy nem vonzòdik hozzàm testileg és mindigis elégedetlen volt a szexuàlis életünkkel. Szerintem nincs vele gond, nekem sose volt gondom a szexel vele. Àllandòan sìr, idegbeteg, nyugtatòkat szed, pànikrohamai vannak. Az anyja hàzàba nem akar visszamenni,mert az anyja valòban szerintem is elmebeteg és nem valò ebbe a tàrsadalomba, a pàromat is megnyomorìtotta lelkileg, pszichésen egész életébe. Elég durva dolgokat mesélt, sajnàlom is ezért. Oda semmiképp sem mehet, mert mégjobban tönkremenne ràadàsul iszonyat putri az egész hàz (ablakok kitörve, kartonpapìrral beragasztva a helye, plafon leszakadva gerendàig, beàzik mindenütt, alig lehet fűteni) es amùgy is olyan messze van, hogy ugorna a munkahelye is, mert nem tudna onnan bejàrni. Én ezt mind megértem és felfogom, és sajnàlom, de nekem sincs szükségem arra, hogy valakinek kényszermegoldás legyek. Ràadàsul csavargatja bennem a kést amikor konkrétan ki is mondja, hogy inkàbb meghalna minthogy olyanhoz menjen hozzá és szüljön gyereket, akit nem tud szeretni. Szòval mindennap nyomja a nyugtatòkat magàba, bőg àllandòan, azt mondja kilàtàstalan az élete. Pedig mellettem megvan mindene. Nem hencegésből, de havi 450.000 ft-ot hazahozok, az ő fizetésére kb nincs is szükségünk jòformàn. Mondtam màr neki, hogy hozzà se kell nyùlnia ha nem akar, megveszem én neki amire szüksége van, hagyja gyűjtse a szàmlàjàn, tegye le belőle a jogsit, vagy bànomén..... még egy kis kocsit is vennék neki. De neki semmi nem jò, csak azt hajtogatja, hogy nem szeret, nem akar velem élni csak nem tud lépni. Igazàbòl akkor hùzzon el a pics@ba, oldja meg az életét ahogy akarja, mert nekem se jò ez îgy. Én sajnàlom, hogy ilyen patt helyzetbe van és nagyon szeretem is, szòval plusz fàj is, de nem tudom mi legyen. Az eszem màr szabadulna tőle, mert ha nem szeret és undorral fekszik le velem 3 hetente egyszer kb, csak hogy kussoljak, akkor hùzzon el! És tudom, hogy menne is, csak nem talàl megoldàst. Meg a szivem visszatartanà :( mit tegyek vele? Làtom rajta, hogy totàl ki van idegileg, neki is szar ez a helyzet és sajnàlom, meg szeretem is és nem akarom elveszìteni se.... de sehogy nem jò....
2017. okt. 23. 07:22
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
82%
Szakítsatok. Ennek semmi értelme.
2017. okt. 23. 08:33
 12/33 anonim ***** válasza:
56%
Elolvastam a leirast, hat fantasztikusan valasztottal. Csak nem dzsippo a csaj? :)) En megertem a jo szivedet meg minden de hidd el tokeletesen elboldogulna akkor is ha te kitenned a szuret, az ilyeneknek nagyon megy az onsajnaltatas meg akkor is ha mindent ala tolsz pedig nyilvanvaloan csak a penzedert jott veled ossze. Kabe semmit nem jelentesz a szemeben, lenez teged ahogy a legtobb emberben is szanalmat kelt a leirasod. A sajat erdekedben mondom, hogy dobd ki azonnal mert nagyon mast nem erdemel. Halatlan kva. Te meg egy balf**z vagy. Bocs de ez az igazsag. Ez mar nem jofej dolog, ez gyokerseg. Miert is nem akarod ekvesziteni? Mert bejon kulsore? Mast nem tudok elkepzelni, a leiras alapjan undorito embernek tunik, irtam mar tipik cigo viselkedes "panikbeteg" meg idegbeteg meg depreszio stb. Kva jol hangzik. Tegyel magadnak egy szivesseget es dobd a fenebe.
2017. okt. 23. 09:29
 13/33 anonim ***** válasza:
38%
Rakd ki, mielőtt magához hasonló módon megnyomorít lelkileg, ugyanolyan nem normális, mint az anyja lehet. Szabadulj meg tőle, mielőtt tényleg becsúszna a gyerek, akkor aztán tényleg elszabadulna a pokol. Értem én, hogy családot akarsz, de keress hozzá egy normális nőt.
2017. okt. 23. 09:45
 14/33 anonim ***** válasza:
32%

Ugyanazt írom, amit a 9. válaszoló, érdekes mód csak az enyémet húztad le.

Ne mondd, hogy szereted, nem sokat tudsz te erről a fogalomról.

2017. okt. 23. 09:45
 15/33 anonim ***** válasza:
63%

Erre mit lehet mondani? Leírtad, hogy nem kellesz a csajnak, akkor mi is a kérdés? Amúgy előttem szólók megadták a válasz, nem ismétlem el.

Viszont!

Két jó tanács a jövőre nézve:

1. Nézd meg az anyját és (ne) vedd el a lányát. Másképpen, ha látod hogy az anyja idegbeteg, akkor nagy eséllyel a lánya is az lesz (vagyis itt már az is), nem akarhatsz annyira kiszúrni magaddal, hogy ilyen nőt elvegyél.

2. "az ő fizetésére kb nincs is szükségünk jòformàn. Mondtam màr neki, hogy hozzà se kell nyùlnia ha nem akar, megveszem én neki amire szüksége van, hagyja gyűjtse a szàmlàjàn, tegye le belőle a jogsit, vagy bànomén..... még egy kis kocsit is vennék neki."

SOHA az életben ilyet ne csinálj a jövőbeli választottad esetében, bárki legyen is az!!! Ha kevés is a fizetése, lehetőségeihez mérten mindig vegye ki a részét a közös életetek költségeiből, és a saját dolgait igenis fizesse ő, spóroljon rá ő. Segíthetsz neki (módjával) bizonyos dolgokban, de ne vedd a saját válladra az ő kiadásait! De miért is tennéd? Úgy gondolod hogy azért cserébe mert veled van? Vagy a szexért cserébe? Ezzel megvásárolnád? Nagyon nagy hiba lenne. És gondolj bele, ha valamiért elvesztenéd az állásod, csökkenne a fizetésed (sosem tudhatod mi üt be), szerinted ilyen felállással, így elkényeztetve ő mögéd állna? Nos, olyan nő még nem született, aki effajta elkényeztetés után ha fordulna a kocka, akkor a párja támasza lenne. Megpattanna az első pasival, aki anyagi jólétet biztosítana neki, te pedig lúzer szerencsétlenné válnál a szemében...

2017. okt. 23. 09:58
 16/33 anonim ***** válasza:
62%

"érdekes mód csak az enyémet húztad le"

Az megvan, hogy itt bárki le-felpontozhat bárkit, kivéve a kérdező válaszait?

2017. okt. 23. 10:00
 17/33 A kérdező kommentje:
Senki valaszara nem reagaltam semmilyen lehuzassal. Csak olvasgattam. Egyebkent az anyjat a parom utan ismertem meg, akkor meg mar szerettem a parom. Vagy ezt hogy kellene? Megismerkedek egy lannyal es az elso randi utan: "figyelj mutass mar be anyadnak, hogy elmebeteg-e mert ha igen, nem kellesz". Kulonben meg a kapcsolatunk elso 2 eveben nem volt gond ilyen szempontbol. Szep lassan kezdett kiidegelődni. Kib.@.szni az utcara meg nem fogom. Ezt azert senki nem gondolta komolyan ugye? Csak keressen megoldast es ne tolem varja, hogy fizessek neki kauciot.
2017. okt. 23. 11:05
 18/33 anonim ***** válasza:
92%

Engem lepontozhatsz nyugodtan.Te nem szereted hanem birtokolni akarod mint egy szexuális tárgyat. Nem tudom hogy vagy vele de én sosem tudnék lefeküdni egy nővel ha érzem hogy nem kíván, de ha mondja is akkor meg szerintem fel sem állna a cerka.

Szeretetet csak szeretettel tudsz vásárolni és nem pénzzel, de annak köze nincs a szeretethez amiről írsz.

A lány részéről pedig érthetetlen hogy anyagi biztonságért, jólétért áruba bocsátja magát. Valószínűleg ez okozza a lelki bajokat is nála.

2017. okt. 23. 11:15
 19/33 anonim ***** válasza:
100%
De, abszolút komolyan gondoltam, hogy b*szd ki az utcára. Mi mást érdemel azután, hogy így viselkedik veled? Ha nem szeret, akkor magától kéne eltakarodnia, neki ott semmi keresnivalója nincs. Mehet az anyjához, összeillenek.
2017. okt. 23. 11:31
 20/33 anonim ***** válasza:
100%

"A lány részéről pedig érthetetlen hogy anyagi biztonságért, jólétért áruba bocsátja magát. Valószínűleg ez okozza a lelki bajokat is nála."

De legalábbis jó adagot hozzátesz. Kérdező, ne hisztizz, szabj neki határidőt, hogy társuljon be valakihez albérletbe, és már ma kezdje el keresni. Adj neki pénzt a kaucióra, de két tanuval, vagy közjegyzővel hitelesítve írj rendes kölcsönszerződést, kamatmentesen, de olyat amit tényleg be lehet hajtani. És ne feküdj le vele, mert ahogy fentebb írták, ez erőszak, ugyanúgy ahogy ő meg bántalmaz téged.

2017. okt. 23. 11:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!