Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mihez kezdjek most a menyasszonyommal?
Ugyanazt írom, amit a 9. válaszoló, érdekes mód csak az enyémet húztad le.
Ne mondd, hogy szereted, nem sokat tudsz te erről a fogalomról.
Erre mit lehet mondani? Leírtad, hogy nem kellesz a csajnak, akkor mi is a kérdés? Amúgy előttem szólók megadták a válasz, nem ismétlem el.
Viszont!
Két jó tanács a jövőre nézve:
1. Nézd meg az anyját és (ne) vedd el a lányát. Másképpen, ha látod hogy az anyja idegbeteg, akkor nagy eséllyel a lánya is az lesz (vagyis itt már az is), nem akarhatsz annyira kiszúrni magaddal, hogy ilyen nőt elvegyél.
2. "az ő fizetésére kb nincs is szükségünk jòformàn. Mondtam màr neki, hogy hozzà se kell nyùlnia ha nem akar, megveszem én neki amire szüksége van, hagyja gyűjtse a szàmlàjàn, tegye le belőle a jogsit, vagy bànomén..... még egy kis kocsit is vennék neki."
SOHA az életben ilyet ne csinálj a jövőbeli választottad esetében, bárki legyen is az!!! Ha kevés is a fizetése, lehetőségeihez mérten mindig vegye ki a részét a közös életetek költségeiből, és a saját dolgait igenis fizesse ő, spóroljon rá ő. Segíthetsz neki (módjával) bizonyos dolgokban, de ne vedd a saját válladra az ő kiadásait! De miért is tennéd? Úgy gondolod hogy azért cserébe mert veled van? Vagy a szexért cserébe? Ezzel megvásárolnád? Nagyon nagy hiba lenne. És gondolj bele, ha valamiért elvesztenéd az állásod, csökkenne a fizetésed (sosem tudhatod mi üt be), szerinted ilyen felállással, így elkényeztetve ő mögéd állna? Nos, olyan nő még nem született, aki effajta elkényeztetés után ha fordulna a kocka, akkor a párja támasza lenne. Megpattanna az első pasival, aki anyagi jólétet biztosítana neki, te pedig lúzer szerencsétlenné válnál a szemében...
"érdekes mód csak az enyémet húztad le"
Az megvan, hogy itt bárki le-felpontozhat bárkit, kivéve a kérdező válaszait?
Engem lepontozhatsz nyugodtan.Te nem szereted hanem birtokolni akarod mint egy szexuális tárgyat. Nem tudom hogy vagy vele de én sosem tudnék lefeküdni egy nővel ha érzem hogy nem kíván, de ha mondja is akkor meg szerintem fel sem állna a cerka.
Szeretetet csak szeretettel tudsz vásárolni és nem pénzzel, de annak köze nincs a szeretethez amiről írsz.
A lány részéről pedig érthetetlen hogy anyagi biztonságért, jólétért áruba bocsátja magát. Valószínűleg ez okozza a lelki bajokat is nála.
"A lány részéről pedig érthetetlen hogy anyagi biztonságért, jólétért áruba bocsátja magát. Valószínűleg ez okozza a lelki bajokat is nála."
De legalábbis jó adagot hozzátesz. Kérdező, ne hisztizz, szabj neki határidőt, hogy társuljon be valakihez albérletbe, és már ma kezdje el keresni. Adj neki pénzt a kaucióra, de két tanuval, vagy közjegyzővel hitelesítve írj rendes kölcsönszerződést, kamatmentesen, de olyat amit tényleg be lehet hajtani. És ne feküdj le vele, mert ahogy fentebb írták, ez erőszak, ugyanúgy ahogy ő meg bántalmaz téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!